Poate sa aiba incredere in tine?

Barbatii sunt de cele mai multe ori mai introvertiti decat femeile, care obisnuiesc sa se exteriorizeze mult mai usor, acestea fiind capabile sa vorbeasca ore in sir despre visuri, planuri si sentimente. Un autor cunoscut spunea la un moment dat ca dezvaluirea sentimentelor este la fel de incomoda pentru barbatii precum este dezvaluirea trupului pentru femei.
Increderea necesita timp si efort. Se pierde usor si se recastiga greu, insa merita efortul daca iti doresti sa ai relatia la care ai visat. Increderea va permite amandurora sa va dezvaluiti asa cum sunteti. In ciuda tuturor trucurilor pe care le folosim sa impresionam pe cineva in stadiile incipite ale unei relatii, intimitatea se bazeaza pe a cunoaste si a fi cunoscut.
Daca vrei ca barbatul din viata ta sa fie mai deschis cu tine, demonstreaza-i ca esti o persoana sigura fiind mai deschisa cu el. Fii sincera cu el si asigura-te ca el are incredere in raspunsurile tale.
Exista un mit care spune ca daca un barbat te iubeste cu adevarat atunci automat va cunoaste totul despre tine. Pur si simplu nu este adevarat. Daca iti doresti intimitate, inceteaza sa te joci. Lasa-l sa vada cine esti si convinge-l sa faca si el acelasi lucru. Acorda-i sansa de a te face fericita. Majoritatea oamenilor in relatii, atat femei, cat si barbati, adora sa le acorde partenerilor ceea ce isi doreesc.
Lasa-l sa vorbeasca
Are nevoie sa stie ca il vei asculta oricand. Intelege ca deschiderea sentimentelor nu vine usor la fiecare barbat. Daca reuseste sa se deschida in fata ta, asculta-l. Rezista in a comenta asupra a ceea ce are de zis. Gandeste-te la acele momente in care tu ii povestesti ceva si el doreste sa te ajute la solutionarea problemei chiar in mijlocul povestii. Adu-ti aminte cat de mult apreciezi atunci cand te lasa sa termini ce ai de zis. Si barbatii apreciaza asta.
Atat barbatii, cat si femeile au nevoie sa stie ca sunt ascultati.
Orice i-ai spune lasa-l sa stie ca esti de partea lui si ca vei avea grija de secretele lui. Are nevoie sa stie ca ceea ce iti va spune tie va ramane la tine. Relatiile de durata sunt construite pe incredere si increderea trebuie sa reziste testului timpului.
Trebuie sa stii ca increderea nu apare singura intre doua persoane, chiar daca acestea se iubesc. Trebuie multa munca si daca in trecut ai fost ranita, poate fi chiar dificil. Construirea increderii necesita timp. Trebuie sa ii arati partenerului tau ca esti demna de incredere si ca ai incredere in el. Daca stie ca el vei asculta fara sa il judeci si ca ii vei pastra secretele este foarte probabil ca va dori sa discute mai mult cu tine despre sentimentele pe care le are.

Citeste si:  Crestere fertilitate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.