fbpx

O noua relatie dupa o despartire?

O noua relatie dupa despartire

Dupa ce ai incheiat o relatie in care ai pus mult suflet, viata nu este nici simpla, nici usoara. De cele mai multe ori te simti spart in bucati, de durere, de intrebari..Puteam face mai mult? De ce nu…? Dar, viata ne invata ca trebuie sa mergem intotdeauna mai departe si sa incercam sa ne refacem ranile cum stim noi mai bine.
Da, este ingrozitor sa suferi din dragoste, insa, din pacate, toti trecem la un moment dat prin acest lucru, vrem nu vrem…si pentru cei mai tineri,  sa stiti ca nu este cea mai dureroasa experienta de viata, desi atunci cand trecem prin ea asa ni-se pare.
Important este sa avem taria sa nu ne lasam prada sentimentelor negative si sa acceptam intamplarile din viata noastra ca pe ceva normal, ca parte din experienta noastra.

Citeste si:  Scaderea libidoului

Marea intrebare: te poti implica intr-o noua relatie?

Majoritatea  oamenilor atunci cand sufera isi cauta un „pansament” si desi uneori alegerea poate sa fie una buna, de cele mai multe ori alegerea pe care o facem, nu are legatura cu noi sau cu ce ne dorim noi…Ci in 95% din cazuri are legatura cu EX sau EXA..Noul iubit sau noua iubita acopera golurile lasate de persoana care a plecat.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.