Motive financiare pentru divort

Exista multe motive pentru care un cuplu poate decide ca nu vor sa mai fie casatoriti, si problemele financiare sunt de cele mai multe ori in topul listei. Exista mai mult decat motivul banilor pentru divort de asemenea, din moment ce cheltuielile familie pot deveni complicate depinzand de circumstante.
Cuplurile care au personalitati diferite atunci cand vine vorba de bani pot decide sa isi puna capat mariajului dupa ce se cearta pe banii pe care ar trebui sa ii cheltuiasca. Unii oameni sunt mai economici din fire, si nu vor sa cheltuiasca bani. Alti indivizi sunt mai cheltuitori dinfire si folosesc mai multi bani. Daca tu faci cumparaturi mai des si sotul tau economiseste pentru copii, atunci prioritizarea nu este facuta corect si poti fi acuzata de iresponsabilitate. Aceste sentimente te pot conduce de asemenea la divort.
Daca un cuplu casatorit decide ca fiecare vor avea banii separati, atunci se poate crea un stres financiar care poate duce la divort. Atunci cand un cuplu trebuie sa faca schimbari majore din cauza lipsei unui venit, sentimentele de resentiment pot fi inevitabile, in special daca partenerul a fost neangajat pentru mult timp.
Banii inseamna de multe ori control si putere, asa ca daca partenerul tau aduce mai multi bani in casa se poate simti in masura sa spuna cati bani sa se cheltuie si opinia ta nu conteaza. Atunci cand te simti subapreciata, vei gasi cu greu modalitatea de a comunica cu partenerul tau si te vei simti abandonata. Daca mariajul nu este un parteneriat egal, acolo unde amandoi sa va simtiti apreciati, atunci fii sigura ca va veti indrepta spre divort.

Citeste si:  Sa-i mai acord o ultima sansa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.