Mituri despre femei si barbati

In toate colturile lumii, se vorbeste despre diferentele dintre barbat si femeie, insa daca stam si analizam mai bine situatiile, lucrurile nu stau deloc asa cum credem noi. Sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai cunsocute mituri legate de femei si barbati:
Femeile iubesc, barbatii se prefac ca iubesc!
Total eronat! Cine poate sustine ca un barbat se poate preface ca iubeste o femeie, dupa 20 de ani de relatie sau casnicie, inseamna ca nu stie ce inseamna a iubi pe cineva. Este adevarat ca barbatii isi exprima mai greu si mai rar sentimentele, dar asta nu inseamna ca ele nu exista. La fel cum este de adevarat ca iubirea vine in timp, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor! Tot ce trebuie este sa avem rabdare, nu sa “smulgem” declaratii si sentimente atunci cand acestea nu vin de la sine si din inima.

Citeste si:  Increderea in cuplu. Nimic mai simplu

Femeile sunt mai sensibile decat barbatii!
Aici lucrurile se situeaza cam pe aceeasi linie, in sensul ca si barbatii si femeile sunt la fel de sensibili. Diferenta sta insa in felul in care ne exprimam trairile si de cat de des se intampla. In general, barbatii se exteriorizeaza atunci cand trairile sunt puternic resimtite sau cand pur si simplu simte nevoie sa se planga sau sa se bucure alaturi de tine.

Citeste si:  Marturiile de nunta - handmade sau lux?

Barbatii se gandesc numai la sex!
Ai sa ramai suprinsa, insa studille efectuate in 4 tari, de pe continente diferite, au demonstrat ca pe o scara de la 1 la 10, femeile se gandesc de 5 ori mai mult la sex, decat barbatii. ( pe cate site-uri dedicate barbatilor citim articole legate de sex, in comparatie cu cele pentru femei? ). Daca barbatii sunt mai activi sexual decat femeile, nu inseamna ca numai asta isi doresc sau ca numai la asta le este gandul.

Citeste si:  Motive infidelitate

Numai barbatii inseala!
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar sunt si femei care inseala.. Oricat de mult am incerca sa ne “tinem” partea si sa ii judecam numai pe barbati pentru indifelitati, se pare ca nici femeile nu sunt straine de acest fenomen. Daca am comunica mai mult si daca am incerca sa tinem cont si de dorintele celui de langa noi, sunt convinsa ca nu ar mai exista femei inselate si barbati nemultumiti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.