Mesaje de dragoste de Valentine`s Day

Iata ca a venit si ziua mult asteptata de toti indragostitii, ziua in care isi pot exprima sentimentele fara limite si prejudecati, fara complexe sau teama de esec. Este ziua in care avem voie sa iubim, sa ne lasam iubiti si sa ne bucuram de lumea si iubirea care ne inconjoara.
Si pentru ca nu putem incepe ziua fara a da un mesaj persoanei iubite, noi ne-am gandit sa propunem pentru voi cateva mesaje pe care le puteti trimite, ca dovada de iubire.
Desigur, cel mai frumos, romantic si sincer mesaj trebuie sa vina din inima fiecareia dintre noi si sa exprime sentimentele si gandurile pe care le avem pentru persoana iubita. Dar cand sunteti in pana de idei este mai simplu sa apelati la aceste cateva mesaje pe care femei-moderne le pune la dispozitia voastra:
1.Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine`s Day!
2.Nu refuza dragostea cand iti bate la usa, beneficiaza chiar si cand e la oferta. Be my Valentine!
3.Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua Indragostitilor cu tine!
4.Nu am de gand sa iti spun cat de mult te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume!
5.Tu ma faci sa rad cand sunt trista! Tu ma faci sa plang de bucurie! Tu ma faci sa simt ca traiesc! Tu ma faci sa strig in gura mare : Te iubesc!!
6.Nu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… iti voi spune doar ca te iubesc mai mult ca orice!
7.Aceasta zi a strans in ea un intreg anotimp de dragoste. Opreste-te din drumul tau grabit, intoarce-ti privirea inapoi si aminteste-ti cat de mult te iubesc!
8.Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista mereu unul pentru celelalt.
9.Cineva a intrebat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca banii, altii celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primit mesajul de dragoste de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericita in fiecare zi.
10. 8 litere, 2 cuvinte, 1 singur inteles : Te iubesc!

Citeste si:  Totul despre Barbatul Pesti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.