Mentinerea independentei intr-o relatie

Este minunat sa te pierzi in dragoste dar cat de sanatos este sa iti faci planuri pe termen lung? Descopera cum sa echilibrezi independenta si sa-ti faci relatia mai puternica.
De ce independenta este un lucru bun
Fii independenta si asigura-te ca traiesti o viata frumoasa. De ce? Pentru ca nu te vei gandi intotdeauna la fiecare miscare pentru a te asigura ca te tine de mana. Si nu iti poti modifica intotdeauna actiunile, gandurile si sentimentele pentru a te asigura ca el te aproba, vei avea mai multa incredere de sine de asemenea.
Vei avea de asemenea o relatie mai buna pentru ca nu vei fi dependenta. Barbatii vor un partener independent, cu propriile lor idei, propriile lor pasiuni, propria lor viata.
Cum sa ramai independenta
Adu-ti aminte cine esti
Nu scapa de prieteni, hobby-uri si nu renunta la stilul tau viata pe care l-ai avut la inceputul relatiei, toate astea doar pentru a te potrivi cu respectivul barbat. Daca nu impartiti aceste lucruri, nu trebuie sa le abandonati.
Fii mai increzatoare
Nu iti ruga partenerul sa faca lucruri de care nu esti sigura.
Proiecteaza-te ca fiind independenta
Atunci cand ceilalti fac un efort sa te faca sa spui „Eu”in loc de „noi”, incearca sa ii asculti si sa le iei in considerare sfaturile.
Fa lucruri pe care le consideri a fi provocari emotionale sau fizice. De ce sa nu incerci bungee jumping, de exemplu. Construirea increderii in tine este extrem de importanta.
Ia-ti pauze
Este minunat sa fiti impreuna, dar sa nu deveniti dependenti unul de altul. Cel putin de doua ori pe an, ia-ti un weekend liber, departe, cu prietenii tai sau chiar singura, pentru a obtine o viziune proaspata.

Citeste si:  Iubim real in spatiul virtual

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.