Jucarii sexuale

Chiar si cele mai bune relatii intime ar fi mai „bogate”daca adaugati putine surprize si noutati. In zilele noastre exista tot felul de magazine cu jucarii sexuale in fiecare oras din lume. In aceste magazine poti sa gasesti accesorii erotice incepand cu o lenjerie sexi de diferite stiluri terminand cu bulite, vibratoare, etc.
Ele nu mai sunt de mult considerate a fi un lucru pervers. Mii de oameni le cumpara si le folosesc pentru scopuri de auto-satisfacere sau pentru satisfacerea in timpul actului oral.
Este important ca magazinele cu jucarii sexuale, denumite generic sex-shop-uri si cataloagele sa nu isi mai ofere produsele ca un ajutor pentru onanisti. La inceputurile aparitiei jucariilor sexuale, la mijlocul anilor ’70, fiecare directie pentru un vibrator foloseste informatia urmatoare: Te poate ajuta sa te relaxezi si sa scapi de stresul muscular. Dar in fotografii era infatisata o femeie care masa umerii si chiar obrajii.
Masturbarea nu mai este de mult un subiect tabu. Auto-stimularea este chiar folositoare, pe langa faptul ca este placuta. Masturbarea ii ajuta atat pe femei, cat si pe barbati sa scape de stres si de singuratate. Iti permite de asemenea sa inveti foarte multe despre propriul tau corp si sexualitate.
Daca stii cu adevarat ce iubesti in timpul masturbarii poti cu usurinta sa ii explici si partenerului tau ce tip de stimulare a organelor genitale ar trebui sa aleaga pentru a te satisface. Rezultatele: te vei alege cu placere, si vei dobandi experienta si incredere de sine.
Dupa cum bine stii, sexul poate rezolva orice problema intre un barbat si o femeie. Asa ca, diversifica-ti viata sexuala folosind jucarii.

Citeste si:  Sexperta: inima mea e imensa. Incap doi, incap mai multi!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.