Jocuri pentru cuplu

Erotismul nu mai este punctul forte al relatiei voastre. Va petreceti timpul liber cu copiii, poate chiar cu nepotii si nu stiti de cata vreme nu ati mai petrecut o seara romantica in doi…Scenariile ce urmeaza pot parea amuzante, chiar caraghioase la inceput dar, puse in practica, au efecte garantate.
Jocul cadanei
Roaga-ti partenerul sa aiba incredere in tine. Creeaza o atmosfera romantica in dormitor, cu lumini difuze, muzica ambientala si lumanari parfumate. Imbraca-te cu o lenjerie in care te simti sexy si „imobilizeaza-ti”partenerul in pat. Ia o esarfa vaporoasa si danseaza pentru el senzual, provocator, incendiar. Misca-ti amplu bazinul si invaluie-te cu o esarfa. Apoi leaga-l la ochi si joaca-te cu buricele degetelor pe corpul lui gol. Pentru un plus de placere, poti folosi si o pana. Cand simti ca este suficient de „incins”, dezleaga-l si saruta-l cu pasiune. Din acest moment nimic nu va mai poate sta in cale…
Ghici cum te iubesc?
Leaga-l la ochi cu un sal de matase, dezbraca-l si porneste jocul. Unge-te cu ulei aromat pe sani, pe varful degetelor, pe nas, etc…si mangaie-l. Daca ghiceste cu ce parte a corpului tau l-ai mangaiat, acea parte devine cucerirea lui. Continuati pana te „cucereste” toata sau „preda-te”, cand simti ca incepe un „razboi” fierbinte.
Jocul stapanei
Propune-i o seara in care sa fie intru totul…al tau. Adica sa faca tot ceea ce ii soptesti. Intrati in pat si ghideaza-l catre cele mai arzatoare fantezii ale tale. Singura regula este ca nu are voie sa sa se impotriveasca. Ii poti spune cum sa te atinga, unde si cat de intens. Jocul vs fi condus si de el, intr-o alta seara, asa ca nu trebuie sa te inhibe gandul ca ar putea avea o reactie ciudata. Daca asta te ajuta, lasa-l pe el sa fie primul. Fiecare barbat are fantezii sexule, iar daca ele se vor concretiza cu tine, relatia voastra devine- sau ramane- indestructibila. Cu siguranta imaginatia lui te va surprinde si iti va da mai mult curaj.

Citeste si:  Respectul fata de partenerul de viata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.