fbpx

Iubirile de-o vara

Summer-love iubire de o vara

Cate iubiri de- o vara, adunam intr-o viata? Exista iubiri de-o vara, care ne raman acolo in suflet? Mai mult sau mai putin framantate, ele exista. Si vreau sa va descriu meniul ideal al unei iubiri de-o vara. Meniul unei relatii in care nu sunteti angajati cu contract pe durata nedeterminata, cu carte de munca, ci sunteti zilieri. E adevarat: niste zilieri entuziasti.

Citeste si:  Situatii penibile

Iubirile de vara trebuie sa fie ca inghetata. Trebuiesc atunci consumate. Lasate la soarele expectativelor nerealiste, se pot topi, devin flasce, ba chiar usor gretoase… Iar scopul nu este acesta. Nu, doamnelor si domnilor. Scopul e sa ne bucuram de tot ce ne ofera o iubire de o vara. Sa ne trezim dimineata proaspeti si sa incalecam pe-o sa, sa savuram fiecare clipa, sa respiram prin fiecare por, sa iubim atat cat se poate..Scurt si intens!

Citeste si:  Calitatile sufletului pereche

Amorurile astea pe timp de canicula au ceva din frumusetea unui scurt-metraj.Iubirile de o vara pica din cer, din soare, ard cat ard, le luam in brate, le tinem o vreme si le dam drumul inapoi.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.