Iubirea in vacanta

Toata lumea asteapta cu nerabdare concediul si zilele cand se poate relaxa, cand poate uita de problemele vietii cotidiene. Si cum altfel, daca nu impreuna cu jumatatea sa, pentru ca, nu-i asa…iubirea nu intra in vacanta, ba din contra „lucreaza” mai cu spor in aceste zile, pline de culoare si entuziasm, cand poti face tot ce iti doresti, de dimineata pana seara.
Pentru ca iubim aventura si pentru ca promovam viata cu zambetul pe buze, noi ne-am gandit sa va facem din nou un mic ghid de calatorie, de data aceasta mai exotic decat pana acum, si sa va purtam pe aripile imaginatiei pana in paradisul Indiei.
Destinatia la care noi ne-am gandit este potrivita pentru orice cuplu de indragostiti, indiferent de varsta. Tara lui Dumnezeu, asa cum mai este numita, nu este foarte departe de noi. Situata undeva in sudul Indiei, se intinde cel mai iubit paradis tropical, lung de 560 km. Este considerata una dintre cele mai verzi zone ale Indiei, unde soarele vegheaza plantatii intregie banane si zone nemarginite de coasta, acoperite de culturi de cocos.
Plajele par desprinse din visele noastre : porturi naturale, golfuri protejate, lagune, ape azurii, nisip cald si fin.. si desigur.. multe cocltailuri.
Daca suneti un cuplu pasionat de surfing va recomandam o vizita la plajele Alappuzha Plaja sau Kovalam Beach.
Daca preferati sa va bucurati de liniste, sa meditati impreuna, sa va regasiti unul pe celalat, nu ezitati sa mergeti la Varkala Plaja Kerala, unde puteti practica Ayuerveda cu un instructor personal.
Parcul National Eravikulam vi-l recomand, pentru ca aici chiar aveti ce vedea: se spune ca jumatate din fauna si vegetatia lumii pe cale de disparitie se mai regaseste in acest parc, de la Munnar.
Daca suneti pasionati de activitati extreme, puteti alege pentru o expeditie pana la Anamudi, cel mai inalt varf la sud de Himalaya, unde puteti vizita cascada Pakkumarathery.
Va puteti energiza pe trasee montane admirand pasarile sau animalele zonei, sau puteti alege sa faceti plimbari cu barca sau canoe. Daca vreti sa va bucura de o noapte in doi, in salbaticie, in Gavi poti merge cu cortul, deoarece acolo cu siguranta vei gasi locuri numai bune de camping si intime…doar pentru voi doi!

Citeste si:  Jocuri pentru cuplu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.