Infidelitatea barbatilor

Daca ceva nu este in regula intr-o relatie cu partenerul, sau simti ca lucrurile s-au schimbat, acesta ar putea fi un semn ca partenerul tau este necredincios. Desi poate sa fie dificil sa ai dovezi solide, exista anumite aspecte care te pot ajuta sa descoperi infidelitatea. Anumite semne pot fi extrem de evidente in timp ce altele pot fi mai subtile.
Daca barbatul tau petrece mai mult timp la birou decat de obicei sau are mai multe intalniri, acesta ar putea sa fie un semn al faptului ca te inseala. Poate de asemenea sa aranjeze mai multe deplasari in tara sau in strainatate pentru cateva zile. Atunci cand ii ceri sa pleci cu el iti spune ca pleaca in interes de serviciu si ca te-ai plictisi.
Partenerul tau poate incerca sa te evite atunci cand este acasa. Poate sa isi petreaca tot timpul in sanctuarul sau. Acesta ar putea sa fie un semn al faptului ca se simte vinovat in legatura cu infidelitatile sale, sau ca nu mai este interesat sa petreaca timp cu tine.
Un alt posibil semn al faptului ca te inseala poate sa fie faptul ca tot timul cauta scuze sa plece de acasa.
Daca un barbat care nu a acordat foarte mare atentie infatisarii sale incepe din senin sa tina dieta, sa cumpere haine noi si sa isi aranjeze parul, poate sa fie un semn al faptului ca te inseala.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Prima noapte de dragoste, intaia zi fara razboi
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.