Increderea intr-o relatie

In viata, increderea este cea mai mare speranta cu care oamenii se nasc. Increderea ca va fi bine, increderea ca se vor descurca in orice imprejurare, increderea ca vor reusi si desigur, increderea in oameni este una dintre cele mai bune modalitati de a avea o viata frumoasa si plina de realizari.
Increderea, intr-o relatie, este la fel de importanta ca sinceritatea si iubirea. Nu este de ajuns sa fim sinceri cu persoana iubita, nu este de ajuns sa-l iubim pe cel de langa noi. Trebuie sa stim sa-i acordam incredere si sa-l facem sa simta acest lucru in fiecare moment al relatiei.
Probabil multe dintre voi veti spune ca la teorie toata lumea e buna, mai putin la practica! Ei bine..va dau dreptate.. poate ca dau sfaturi foarte bune uneori, sfaturi pe care nici eu nu le pot urma, insa cu timpul am inceput sa inteleg ca nu e de ajuns sa cred, trebuie sa si aplic ceea ce cred.
Drept pentru care mi-am propus sa am mai multa incredere in persoana iubita si cel mai important, sa-l fac si pe el sa simta la fel.
Nu este deloc greu, nu trebuie decat sa faci acest lucru din suflet, sa simti ca asta vrei si ca nu o faci doar de dragul de a incerca.
Pana la urma, daca stam sa ne gandim, incercarea moarte n-are!
Ce pierzi daca ii acorzi mai multa incredere partenerului de viata? Ce pierzi daca in loc sa faci crize si isterii ca nu ti-a raspuns la telefon timp de o ora, ii vei spune ca il intelegi si ca ai incredere ca totul este in regula? Ce pierzi daca te lasi putin dusa de val si nu mai incerci sa controlezi tot timpul situatia si viata celui de langa tine?
Traim intr-o lume in care este foarte greu sa tii o relatie..o relatie sincera, lipsita de interese, altele decat cele emotionale. Mie una mi se pare destul de greu ca intalnesti persoana potrivita cu care sa imparti aceleasi convingeri, aceleasi idei, care sa te completeze atat de bine incat sa simti ca alaturi de ea esti fericit si implinit.
Pentru a nu pierde cel mai important si frumos lucru care l-am intalnit in aceasta viata, trebuie sa avem incredere, sa fim optimisti si sa iubim!

Citeste si:  La fotograf nu se mai zambeste, se geme

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.