fbpx

Iertam sau uitam?

Relatii uitam sau iertam

Chiar trecem peste orice atunci cand iubim? Voi ce credeti despre acest lucru? Eu tind sa cred ca nu, nu putem trece peste orice, oricat de mult am iubi.


Sa ne imaginam urmatoarea situatie: persoana iubita, calca stramb si descoperi ca in timpul relatiei voastre nu a fost atat de sincer sau de fidel cum te asteptai.
Cum treci peste aceste eveniment? Ok..il iubesti si consideri ca iubirea este mai presus de orice si poti ierta ce a facut. Corect! Dar revin cu aceeasi intrebare? Cum treci peste?
Mai poti avea aceeasi incredere? Mai poti trai cu gandul asta fara sa te afecteze nimic?

Citeste si:  Cum sa-ti recapeti fostul iubit

Ca sa stii acest lucru va trebui sa incerci. Nimeni nu spune ca vei putea trece, daca va fi mai bine sau daca nu se va schimba nimic. Trebuie doar sa incerci, dar inainte e toate va trebui sa discuti sincer si serios cu partenerul de viata despre asta, deoarece lucrurile nespuse la timpul potrivit pot duce la inca o greseala.

Citeste si:  Ce nu spun femeile

De trecut, se poate trece peste aceasta situatie! Consecinte mereu vor fi pentru ca sunt implicit componente ale slabiciunii de a ceda unei alte persoane….in pat, unei persoane straine cuplului tau!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.