fbpx

Femeile si fanteziile

Femeie stand in pat

Toti avem fanteziile noastre… romantice. Fiecare fantezie este unica prin tema si prin emotia declansata. Oricat de simple sau detaliate ar fi, ce au in comun toate fanteziile este satisfacerea unei dorinte ce uneori, in plan real nu poate fi satisfacuta.

Trebuie sa retineti ceva.  Acest lucru poate fi realizat doar in compania persoanei potrivite. Fanteziile ne pot oferi o liniste interioara si ne pot ajuta sa evadam din lumea agitata in care traim, iar fanteziile romantice in special, pot fi un mod de a ne satisface viata sexuala.
Avem posibilitatea de a ne descoperi propria senzualitate, de a ne simti confortabil cu noi insine dar si in cuplu.

Citeste si:  El vrea, tu nu. Ce e de facut

Ce fantezii au femeile?

Femeile sunt mai senzuale si mai romantice, preferand lumanarile parfumate si muzica adecvata pentru a pregati starea necesara. Deseori, in fanteziile lor sexuale, femeile se vad facand dragoste cu partenerul din viata reala (desi uneori, in imaginatia lor se mai strecoara si o personalitate faimoasa si neaccesibila). Locatia si decorul joaca un rol important, iar in unele cazuri, legatura emotionala cu partenerul este esentiala intr-o fantezie. Unele femei se vad petrecandu-si timpul cu barbatul iubit. Ele recunosc faptul ca au des fantezii indecente dar isi doresc mai mult decat orice sa stea ghemuite in bratele iubitului.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.