Femeia Varsator si compatibilitatile ei in anul 2011

Iata ca am intrat si in luna Varsatorului, care desi este o zodie de aer, este profund legata de fluiditatea apei.
Femeile nascute sub semnul Varsatorului sunt de doua feluri: ori sunt timide, sensibile si introvertite, ori din contra, sunt exuberante, superficiale, ba chiar frivole.
Despre Varsatori se spune ca pot iubi profund o data in viata, dar nici acea iubire nu rezista in timp.. pentru ca sunt firi independente si excentrice.
Femeia Varsator poate avea o relatie reusita cu Barbatul Balanta, pentru ca au aceeasi natura duala, iubesc petrecerile si rasfatul.
Cu Barbatul Varsator relatia va fi una de success, pentru ca se vor intelege perfect unul pe celalalt si isi vor accepta toate capriciile.
In ceea ce priveste relatia cu Barbatul Berbec, este limpede de stiut ca nici unul nu vrea sa-si dezvaluie secretele. Femeia Varsator are tendinta de a domina, lucru deloc pe placul Berbecului.
In relatia dintre Femeia Varsator si Barbatul Taur nu se poate lega decat o prietenie, dar si aceea pusa pe muchie de cutit. Sunt temperamente total diferite si nu se vor intelege niciodata.
Te intereseaza barbatul Gemeni? Aparent, va puteti intelege bine. Aveti o viata sociala bogata si va respectati unul celuilalt nevoia de libertate. Insa la cea mai mica urma de banuiala, relatia voastra se poate risipi.
Barbatul Rac este mult prea retras si prea sensibil pentru Femeia Varsator. Racul este traditional si familist, in timp ce Varsatorului ii plac schimbarile si distractia.
Intre Femeia Varsator si Barbatul Leu relatia poate rezista in timp, daca ajung la un compromis in ceea ce priveste libertatea si atentia pe care si-o acorda unul celuilalt.
Barbatul nascut sub semnul Fecioarei are nevoie de siguranta si de ordine din partea persoanei iubite. Femeia Varsator nu se pricepe deloc la aceste lucruri, fapt ce ar putea declansa multe dispute intre cei doi..
Oricat de mult ti-ar placea de tipul nascut in zodia Scorpionului, relatia nu poate functiona fara ca unul din voi sa-l faca pe celalalt sa sufere. Sunteti total incompatibili.
Relatia ta cu Barbatul Sagetator poate fi foarte frumoasa, pana la momentul casatoriei. Sagetatorilor le este teama de ideea de mariaj, in timp ce Varsatorilor li se pare interesant sa incerce aceasta varianta.
Relatia dintre Femeia Varsator si Barbatul Capricorn va fi dominata de tensiune si ingrijorare. Varsatorul nu va acorda atentia de care are nevoie Capricornul pentru a putea avea o relatie lipsita de probleme.
Daca esti interesata de un posibil partener nascut in zodia Pesti, trebuie sa acorzi rabdare si incredere relatiei inca de la inceput, pentru a putea evolua si rezista in timp.

Citeste si:  Unde pot sa imi gasesc un partener?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.