Femeia Pesti si compatibilitatile ei in anul 2011

Iata ca am ajun si la ultimul semn al zodiacului, si anume Pestii. Este bine stiut faptul ca femeile nascute in aceasta zodie sunt femei rabdatoare, intelegatoare si foarte moderne.
Afiseaza mereu un aer misterios, sunt greu de cucerit si de scos din lumea lor magica.
Femeia Pesti poate fi suava si delicata, iar in secunda doi sa-si schimbe comportamentul atat de mult, devenind practic bataioasa si pusa pe cearta. Acest lucru se datoreaza naturii lor duale.
In ceea ce priveste partea amoroasa, Femeile Pesti prefera sa-si petreaca timpul liber in familie, alaturi de cei dragi.
Cel mai bun partener pentru ea il reprezinta Barbatul Rac, cu care poate avea o casnicie exemplara. Sunt deschisi unul fata de celalalt, au aceleasi scopuri in viata si iubesc familia.
La fel de potrivit pentru Femeia Pesti este Barbatul Pesti. Impreuna devin o forta greu de distrus, iubirea lor fiind extraordinar de puternica. Sunt puternici, au incredere unul in celalalt si fac casa buna impreuna.
Cu nativul din Berbec nu poate avea o relatie de success, pentru ca Berbecului ii este greu sa-si rasfete si sa-si arate iubirea fata de persoana de langa el.
Cu barbatul nascut in zodia Taurului poate avea o relatie de lunga durata, avand in vedere faptul ca amandoi sunt foarte familisti. Cu toate acestea, Taurul nu va satisfice dorinta Pestelui de a trai o iubire plina de farmec si mister.
Relatia dintre Peste si Gemeni este foarte slaba, cu mici sanse de reusita. Nu au puncte comune si au tendita de a se contrazice chiar si la cel mai mic lucru.
Barbatul nascut in zodia Leului nu are rabdarea necesara pentru a descoase firea misterioasa a Pestelui, asa ca rare sunt cazurile in care cei doi pot ajunge la o relatie de durata.
Femeia Pesti si Barbatul Fecioara trebuie sa faca multe compromisuri pentru a ramane impreuna. Barbatii Fecioara sunt critici si pun foarte multe intrebari secretoasei din zodia Pestelui.
Intre Pesti si Balanta poate fi o iubire frumoasa, dar fara prea multa pasiune. Se inteleg perfect, dar cand vine vorba de responsabilitati amandoi fug ca din gura de sarpe de ele.
Femeia Pesti si Barbatul Scorpion sunt prea posesivi si atrasi de frumusetea fizica a celuilalt, incat vor ajunge sa-si puna conditii si reguli la orice lucru care il fac separat.
Relatia dintre Femeia Pesti si Barbatul Sagetator poate rezista daca amandoi dau dovada de maturitate. Dar la cat de visatoare si dezorganizata este Femeia Pesti, ma indoiesc ca va reusi sa faca acest lucru.
Te intereseaza barbatul nascut sub semnul Capricornului? Ei bine, sa stii ca ati putea avea o relatie frumoasa, pentru ca acesta este capabil sa-ti ofere confortul si siguranta materiala de care tu ai nevoie.
Ca sa ramai intr-o relatie cu Barbatul Varsator, trebuie sa treci multe lucruri rele cu vederea. Varsatorul este imatur si iresponsabil uneori, ca si tine , de altfel, asa ca relatia voastra nu va ajunge nicaieri..

Citeste si:  Femei in stand by pe termen nelimitat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.