Femeia Fecioara si compatibilitatile ei in anul 2011

Semnul Fecioarei este considerat inca din Evul Mediu ca fiind simbolul puritatii, al maternitatii si al fertilitatii. Femeile nascute in zodia Fecioarei sunt dotate cu intelepciune si numeroase sanse de a progresa in viata datorita ambitiei si disponibilitatii de a se adapta in orice situatie, chiar si in cele limita. Stie cum sa le demonstreze celor din jur ca este o persoana de incredere, sigura pe sine si bine intentionata.
Fecioarei ii place foarte mult sa studieze si sa acumuleze diplome si laude de la cei din jur. Pacat ca nu face acest lucru si pe plan sentimental..
Nu le este deloc usor sa recunoasca ca iubesc sau ca sunt indragostite, afisand mai degraba un aer superior si indiferent.
Partenerul potrivit pentru Femeia Fecioara il reprezinta Barbatul Fecioara, alaturi de care poate forma familia perfecta. Sunt atat de tacuti si de nepretentiosi incat nu vor avea de ce sa se certe.
Cam in aceeasi situatie sa afla si Barbatul Capricorn si Barbatul Taur, cu care Femeia Fecioara are aceleasi ambitii si scopuri in viata. Se plac de la prima vedere si pot avea o relatie de durata, cu conditia ca nici unul sa nu inceapa sa-l domine pe celalalt mai mult decat ii este permis.
In cuplul Fecioara – Berbec putem vorbi de o relatie bunicica, nicidecum de una pasionala sau de durata. Femeia Fecioara este mult prea reflexiva, iar Barbatul Berbec mult prea practic.
Cu Barbatul Gemeni ar putea avea o relatie stabila, daca Geamanul nu ar exagera cu declaratiile false de iubire si cu faptele teatrale de care Femeia Fecioara se va ” prinde” la un moment dat.
Parteneriatul dintre Femeia Fecioara si Barbatul Rac poate fi unul foarte bun, pentru ca se vor intelege de minune in ceea ce priveste viata si lucrurile casnice. Dezavantajul il constituie firea usor delasatoare a Fecioarei care nu este la fel de sentimentala ca Racul.
Intre Femeia Fecioara si Barbatul Leu sansele de reusita sunt reduse la zero, pentru ca Femeia Fecioara nu este dispusa sa faca la fel de multe sacrificii precum Leul. Iubeste superficial si fara ganduri indreptate catre viitor.
Fecioara – Fecioara este o combinatie buna, daca nu sunt urmarite anumite interese. Amandoi simt nevoia sa perfectioneze totul, chiar si dragostea.
Nu recomand o relatie intre Femeia Fecioara si Barbatul Balanta, deoarece Balantele au nevoie de o anumita independenta pe care Fecioarele nu o pot intelege.
O relatie foarte frumoasa poate fi intre Femeia Fecioara si Barbatul Scorpion. Amandoi sunt avizi de liniste si de singuratate, se inteleg de minune daca au timp si rabdare sa se cunoasca bine.
Nu! Fecioara – Sagetator este una una dintre cele mai nereusite relatii. Sagetatorul este prea aventurier si nu va face fata vietii pline de reguli a Fecioarei.
Cu Barbatul Varsator, Femeia Fecioara va avea nenumarate dispute si neintelegeri, deoarece Varsatorul fuge de rutina si de obligatii. Deci.. nici gand de o relatie de durata!
Cu Barbatul Pesti lucrurile stau destul de bine. Acesta poate presimti schimbarile din atitudinea Femeii Fecioara si poate face in asa fel incat sa se fereasca de eventualele conflicte. Daca se iubesc, pot ramane impreuna toata viata.

Citeste si:  Codul bunelor maniere in... pat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.