Femei divortate

Un divort poate fi un eveniment destul de traumatizant pentru o femeie.Tot ce a trait, experimentat pe durata casatoriei s-a schimbat intr-o oarecare masura.In timp ce ambii parteneri pornesc pe cai separate, unul dintre ei sau amandoi trebuie sa se reobisnuiasca cu intalnirile.
Cunoasterea trsaturilor pe care le cauti intr-un partener te va ajuta in cautarea unei persoane potivite, cu care esti compatibil si cu care iti poti petrece viata.
Dupa divort, cand ea se obisnuieste cu ipostaza noua,de femeie necasatorita, unul dintre cele mai bune lucruri pe care poate sa le faca este acela de a se evalua si de a determina ce calitati doreste la un barbat. Poata cauta o relatia cu ajutorul ‘online dating’,prin internet, sau poate crea noi legaturi,daca este activa. Acesta este momentul potrivit pentru a face o evaluare pentru ca sunt sanse mai mari ca ea sa-si bazeze deciziile pe propriile alegeri decat pe trasaturile individului care a fost in viata ei.
Increderea in sine
O femeie care a divortat recent poate avea o incredere scazuta in propia persoana. Ea trebuia sa isi gaseasca trasaturile pozitive de caracter si sa incerce sa si le aminteasca facand, de exemplu, o lista pe care sa o agate de frigider sau de calendar. Cand o femeie constientizeaza ca este demna de iubire ii va fi mai usor sa accepte pe cineva in viata ei.
Ce isi doreste…
Ea trebuie mai intai sa se hotarasca asupra trasaturilor pe care le doreste cel mai mult.De exemplu: este spontaneitatea mai importanta sau prefera un barbat care este mai previzibil si are nevoie de un program pentru viata de zi cu zi. O diferenta in religie sau lipsa credintei poate crea certuri in cuplu? Unul dintre voi are copii sau vrei copii in viitor?
..si ce nu isi doreste
Dupa ce hotaraste ce vrea,poate continua cu deciderea trasaturilor pe care nu le vrea. Gasirea unor caracteristici satisfacatoare se poate dovedi, cateodata, sa fie cea mai mare provocare in cautarea unui partener.De exemplu, poate gasi gesturile extrem de romantice atractive, dar un temperament rau neatractiv.Sunt unele trasaturi care pur si simplu nu pot fi tolerate, iar ea trebuie sa-si cunoasca propiile limite inainte de a intre intr-o relatie daca vrea ca aceasta relatie sa prospere si sa creasca.
Online dating
Reprezinta o metoda foarte populara pentru a cunoaste pe cineva cu care esti compatibil.Pentru a fi in siguranta cu intalnirile online trebuie sa urmezi cateva reguli.Toate informatiile personale trebuie protejate.Toate primele-intalniri ar trebui sa aiba loc intr-un loc public, cu multi oamnei in apropiere,cum ar fi un restaurant. Ar trebui sa schimbati poze si sa alegi un serviciu de ‘dating’ cunoscut.Si, cel mai important, o femeie trebuie sa-si urmareasca intodeauna instinctele.
Fii activa
Femeile care au divortat trbuie sa accepte si sa realizeze faptul ca viata lor poate fi activa si frumoasa fara un partener. Planuirea activitailor zilnice este un mod bun de a face toate activitaile pe care vroiai sa le faci,dar pentru care nu ai avut timp.Este un mod bun de a face legaturi zilnice cu altii si de a stabili prietenii noi. Relatiile noi nu au nici cea mai mica sansa sa se nasca daca nu te expui unor noi fete.

Citeste si:  Noi autonomii. In amor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.