Fa-l sa te adore

Stii ca te iubeste, dar nu-l simti „nebun dupa tine”. Vrei sa-l faci sa te divinizeze?
Orice femeie se vrea a fi subiect de adoratie pentru barbatul pe care il iubeste. Ca sa ocupi si tu primul loc in inima si mintea celui drag, iata ce ai de facut:
-Nu astepta ca el sa preia initiativa in orice moment. Femeile independente au mai multa trecere. Fie ca e vorba de o iesire de weekend, fie de o partida de amor, e bine sa faci si tu primul pas, macar din cand in cand.
-Daca ii arati ca esti „de-a lui”, te-ai ales cu un fan pe viata. Nu te sfii sa schimbi un bec, fara sa te lamentezi ca era „treaba de barbat”. Incearca sa combini atitudinea „baietoasa” cu feminitatea si senzualitatea care te caracterizeaza.
-O petrecere-surpriza, o seara in doi departe de casa, o intalnire in oras, biletele cu mesaje de dragoste strecurate prin buzunare, orice gest il suprinde placut si te incadreaza intr-o aura de inger in privirea lui.
-Cand se asteapta mai putin, imbratiseaza-l cu tandrete. Arata-i ca tii la el. Se va simti in siguranta si fericit ca te are. De cate ori te atinge, arunca-i priviri cu subinteles si ai grija sa improspatezi fiecare zi cu ceva nou. Il vei da gata.
-In fata prietenilor si a familiei nu trebuie sa aiba masculinitatea stirbita. Evita aluziile ironice ulterioare si nu il cicali in timpul unei reuniuni amicale. Vrei sa plecati? Sopteste-i vorbe incitante in loc sa te impui cu glas tare. Il vei face sa-si doreasca acelasi lucru. La fel poti proceda si cand duce paharul la gura, daca nu vrei sa mai bea.
-Desi e cam stangaci, in loc sa-l critici, complimenteaza-l. Arata-i ca pentru tine conteaza doar ce are el mai bun si ca ignori defectele. Te va rasplati pe masura.
-Dovedeste-i ca esti a lui si ca il vrei numai pe el. Adopta un comportament senzual. Indrazneste sa privesti cu el un film „deochiat” si puneti in practica secvente. Provoaca-l si va fi nerabdator sa revina acasa de la serviciu.

Citeste si:  Ce sa ai la tine, la prima intalnire

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.