El insurat, eu maritata

Timpurile s-au schimbat, noi ne-am schimbat…Acum ceva timp, daca era sa citesc aceasta scrisoare as fi pus o eticheta de „Asa ceva nu se face!” dar  odata cu experienta de viata, cu inaintarea in varsta… inveti ca nu exista doar alb si negru...Ca un barbat care insala nu este neaparat un fustangiu, iar o femeie maritata care are un adulter nu este neaparat o depravata..Alegerile fiecaruia tin de experientele din trecut, de un cumul de factori, de sentimente care se impletesc in viata fiecaruia, de loc, de timp…

Citeste si:  Dragoste online

” Mereu m-am gandit ca pentru o femeie aflata intr-o relatie este mai mult decat rusinos sa se incurce cu un alt barbat si mai ales daca este si insurat..Pacat Dublu…pana mi s-a intamplat si mie.

Ma situam la capatul prapastiei. Eram intr-o relatie de 15 ani, cu un barbat pe care il iubisem enorm. Nu stiu, sa va spun ce s-a intamplat dar, la un moment dat devenisem doi straini. Noi care nu ne mai saturam sa povestim pana dimineata, sa radem impreuna, sa calatorim, sa cladim „palate” ne-am trezit ca nu ne mai doream acelasi lucruri, ca nu mai puteam comunica, ne certam de la nimicuri in fiecare zi…In incercarea disperata de a salva casnicia, am inceput sa caut in carti, pe internet cum sa-mi recuceresc barbatul.Am incercat varianta escapada in doi,  testul lenjeriei sexy, am incercat sa vorbesc cu el..Era un zid de nepatruns.Nimic parca nu ajungea la el, parca numai contam.Simteam o durere acuta sa ma stranga macar o data in brate asa cum o facea alta data. Din zi, in zi durerea mea crestea. Eram prinsa intr-o relatie in care nu ma mai regaseam si nu eram fericita dar, varianta divortului in mintea mea nu exista pentru ca in familia mea nu existau divorturi si in plus incepusem sa cred ca poate asta este casnicia.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.