El este Mr.Right

L-ai gasit pe Mr.Right? Sau l-ai gasit pur si simplu pe Mr.Right Acum, in momentul de fata? Diferenta consta in ceea ce cauti in momentul de fata de la partenerul tau. Pentru acelea dintre voi care cauta cu disperare pe cineva care sa intre perfect in rolul de Mr.Right in vietile lor, acest lucru nu denota decat faptul ca fortati lucrurile si ca va lasati ghidate de aparentele din lumea voastra perfecta.
Daca esti foarte indragostita si iti pui deja intrebarea daca el este cel care ti-a fost sortit, atunci raspunde-ti mai intai la urmatoarele intrebari inainte de a lua vreo decizie pripita:
Este genul de persoana care spune deschis ce asteptari are de la tine sau de la viata?
Este genul de persoana care termina intotdeauna un lucru pe care l-a inceput sau renunta la jumatatea drumului?
Simti ca te respecta atat ca femeie cat si ca persoana? Dar tu pe el?
Te face sa te simti frumoasa?
Te face sa te simti speciala?
Te face sa te simti importanta?
Daca ai raspuns afirmativ la majoritatea intrebarilor, inseamna ca ai facut o alegere buna si ca nu te-ai inselat atunci cand ai simtit ca el este “the one”. Cele mai reusite relatii isi au radacina in prietenii adevarate, asa ca Mr.Right trebuie sa-ti fie cel mai bun prieten, unul pe care sa-l respecti si sa te respecte, in care sa ai incredere. Mr.Right este cel care iti face inima sa bata mai tare decat trebuie atunci cand il vezi sau cand vorbiti la telefon si este nerabdator sa te prezinte familiei sale. Isi doreste sa te includa in activitatile sale, chiar si in cele la care nu te pricepi sau nu i-ai putea fi de folos. Simplul fapt ca ii esti alaturi este tot ce conteaza pentru el.
Mr.Right este cel care se bucura cand te vede pe tine fericita si face tot ce ii sta in putinta pentru a te vedea zambind in fiecare zi. Cand esti trista sau ranita de cineva drag, el este cel care incearca sa rezolve problemele ascultandu-te sau aplanand situatiile conflictuale astfel incat sa nu suferi.
Daca iubitul tau coincide acestor descrieri, inseamna ca esti o norocoasa si ca te bucuri de prezenta lui Mr.Right in fiecare zi a vietii tale.

Citeste si:  Ce sa faci si ce sa nu faci intr-o relatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.