fbpx

Egalitatea dintre sexe. Ce spuneti de barbatul din ziua de azi?

Barbat care se epileaza

Aveti grija doamnelor si domnisoarelor ce va doriti ! Doriti egalitate intre sexe? Ce spuneti de barbatul din ziua de azi?

Stim de la ce a plecat emanciparea femeii si dorinta acesteia de a fi egala barbatului. Nu o sa spunem, cum spun unii: „Ce le lipsea? Ca nu le lua nimeni din pat sa le duca la razboi, ca in loc sa mearga in mina trebuia sa stea acasa, sa citeasca poezii, sa cante la pian, sa faca goblenuri si sa puna dulceata in borcane? Pentru ca ideile astea crete ale egalitarismului n-au aparut din mintea vreunei taranci insolate de seceris, ci sunt productia unor cucoane burgheze carora nu le lipsea mai nimic”.

Ei acum doamnelor si domnisoarelor, nu stiu cum ati reusit dar toata societatea si chiar si noi femeile ne dorim sa facem si ce facea femeia acum 100 de ani si ce facea barbatul 🙂

Citeste si:  Prieteni sau dusmani?

Na mai invata tu, femeie, sa canti la pian, cand te tine multinationala 12 ore pe zi la serviciu.

Dar n-ar fi asta marea tampenie, ca s-a gasit cineva sa proclame egalitatea merelor cu perele. Dar se pare ca s-a intamplat altceva: dupa 150 de ani de miscare feminista, am senzatia ca, in loc sa se emancipeze femeile, s-au prostit barbatii.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.