Divortul

Divortul este de multe ori ultima solutie la care femeile apeleaza atunci cand nu se mai inteleg cu partenerul lor de viata. De ce se intampla acest lucru? De ce nu apeleaza femeile la divort inainte de a fi maltratate, si de a suferi? Ei bine, exista trei motive principale pentru care ele aleg sa mai amane momentul iminent.
In primul rand, daca exista un copil, ele se gandesc mai intai la el. Isi doresc ca micutul sa aiba un tata, sa nu sufere si el. Prefera sa se uite pe ea si sa puna copilul pe primul loc. Este bine, insa, atunci cand nu se mai poate, nu este bine sa ne sacrificam viata si sanatatea alaturi de o persoana care ne face rau. Cu siguranta copilul va intelege si va trece peste cu ajutorul amandurora. Si tu ai dreptul tau la fericire si, mai ales, la liniste.
Un alt motiv ar fi acela financiar. Multe femei se tem ca nu pot fi independente din punct de vedere financiar daca se despart de sotul lor.
Ultimul, dar nu in ultimul rand, femeile tind sa se gandeasca la „gura lumii”, la ce vor spune vecinii, parintii, familia, prietenii despre faptul ca tu ai divortat.

Citeste si:  Cum traim cu... Dragostea???

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.