Dirty talk in timpul sexului

Cum sa folosesti dirty talk in timpul sexului pentru a-ti face viata intima mai picanta? Aceasta este o intrebare pe care multi oameni si-o pun si vrem sa va dam cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti faci intregul proces mult mai usor. Dirty talk este de fapt foarte sanatos, iar terapeutii considera ca este unul dintre cele mai bune lucruri pe care poti sa-l faci pentru a spori dragostea. Multe cupluri care se iubesc folosesc aceasta tehnica pentru a aduce caldura in dormitor. Aceasta conversatie trebuie sa fie onesta. Depinzand de modul in care au fost crescuti, unele cuvinte sunt considerate a fi tabu. Daca aveti aceasta discutie inainte, nu numai ca spargeti gheata, dar puteti sa evitati in acest mod si situatii inconfortabile care pot aparea.
Al doilea sfat este ca acum este momentul in care te deschizi partenerului tau. Ia o respiratie adanca si lasa cuvintele sa curga cu usurinta. Nu vrei ca aceste fraze sa suna ca si cand nu ar veni normal de la tine. Poti vrea sa consideri practica acestor cuvinte in oglinde pentru a deveni confortabila cu ele. Adu-ti aminte ca fiecare persoana singura de pe aceasta planeta are o parte, o latura mai dirty si acum este momentul sa ti-o arati pe a ta.
Al treilea sfat poate sa te ajute sa faci mesajele erotice pe care le ai de transmis mai usor de rostit daca te gandesti la ele. Foloseste complimentele. Fiecare persoana adora sa i se faca complimente care sa ii excite.
Si cel mai important este sa te distrezi.

Citeste si:  De ce nu poti uita o relatie din trecut

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.