Declaratie de iubire

Carei femei nu-i place sa fie alintata sau dragalasita de persoana iubita? Sa fim serioase…tuturor ne place si simtim nevoia uneori mai mult ca niciodata sa fim in centrul atentiei si sa stam o zi intreaga sa lenevim in bratele iubitului ca niste pisici alintate.
Tot timpul ne punem aceeasi intrebare: de ce barbatilor le este atat de greu sa faca declaratii de dragoste? De ce este atat de greu sa spui acele doua cuvinte atat de simple si atat de frumoase: te iubesc!
Ei bine, dragelor, pentru barbati aceste doua cuvinte simple si frumoase, sunt poate cele mai grele cuvinte pe care un barbat le poate spune.
Barbatii, in general, au impresia ca daca isi declara sentimentele in fata iubitei, devin vulnerabili, lucru deloc placut pentru un barbat caruia ii place sa detina controlul.
Faptul ca nu iti spune, nu inseamna neaparat ca nu simte, la fel cum si faptul ca o spune prea des, poate da de inteles ca este un lucru pe care il face mecanic, nicidecum pentru ca l-ar simti.
Cu alte cuvinte, cum o dam, tot nu este bine pentru noi, femeile.
Cand un barbat spune unei femei ca o iubeste, de cele mai multe ori chiar asa e. Poate ca nu o spune in fiecare zi, poate ca nu o face cand simti tu nevoia sau in cele mai placute momente, insa barbatii si femeile, gandesc si simt diferit.
Nu degeaba se spune, ca noi femeile suntem mai sensibile decat barbatii. Faptul ca noi ne gandim foarte mult la celalalt si ca ii impartasim totul nu inseamna neaparat ca il iubim. Cum nici la barbati, daca au foarte multa treaba si nu au timp sa ne raspunda la mesaje sau la telefon ori de cate ori am vrea noi, nu inseamna ca nu ne iubesc.
Prioritatile unei femei si prioritatile unui barbat vor fi intotdeauna diferite. Chiar si in cazul cuplurilor care au o relatie de foarte multi ani si care se inteleg foarte bine, regula este aceeasi: balanta si echilibrul este dat uneori nu de asemanarea dintre cei doi, ci de diferentele care ii fac sa stea impreuna.
Asa ca, sa nu ne mai suparam pe barbati cand nu sunt la fel de atenti sau de iubareti ca si noi. Pana la urma, toate aceste lucruri se simt, si daca vorbele nu sunt de ajuns, sa lasam sa vorbeasca faptele si sa ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna.

Citeste si:  Violenta in cuplu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.