De ce simuleaza femeile orgasmul

Toata lumea a auzit zvonuri despre faptul ca femeile simuleaza orgasmul. Este adevarat? Majoritatea femeilor au simulat macar un orgasm, totusi, cateva simuleaza majoritatea dintre ele. De ce fac asta? Exista multe motive si nimeni nu este de invinuit.
Cele mai comune sunt urmatoarele doua motive: nu vor sa isi faca partenerii sa se simta prost sau sunt obosite si vor sa puna capat partidei de sex. Majoritatea femeilor spun ca partenerii lor nu sunt satisfacuti pana ce femeile nu au orgasm. Astfel, exista un singur mod sa ii faca sa se simta fericiti si sa inceteze procedura obositoare: sa simuleze.
Unele femei nu ajung niciodata la orgasm in timp ce fac sex, dar vor ca partenerul lor sa se simt abine. Barbatii se asteapta de obicei ca femeile sa simta placere, asa ca ele nu alta alternativa. Trebuie sa simuleze pentru a avea o relatie buna.
Lipsa interesului, sa faci sex cu partenerul doar pentru ca el vrea asta, le obliga pe femei sa simuleze. Majoritatea femeilor vorbesc cu prietenele lor despre asemenea lucruri si in timp ce stiu ca si alte femei fac asta, o fac si ele, pentru ca este o modalitate mai simpla de a avea o relatie buna.
Atunci cand un barbat se chinuie tare, uneori chiar prea tare pentru a-si face partenera sa ajunga la orgasm, femeia gaseste de obicei mai bine sa simuleze decat sa isi dezamageasca partenerul inca o data. Teama respingerii daca un barbat nu ar intelege-o, nu vrea sa isi raneasca partenerul pentru ca practic absenta unui orgasm nu este vina femeii.
Unele femei pot avea probleme de sanatate. Daca, in timp ce experimenteaza devine prea sensibila si vrea sa se opreasca, simuleaza un orgasm, pentru a opri actul si a se relaxa. Orgasmul poate de asemenea sa cauzeze disconfort si durere. Asta este o problema serioasa si nu poate sa fie acuzata de faptul ca simuleaza. In asemenea cazuri, majoritatea femeilor prefera sa se bucure de orgasm in timpul masturbarii. Desi se simt mai bine atunci cand au orgasm singure, vor sa isi faca partenerul sa se simta bine de asemenea.
Orgasmul unei femei poate sa fie usor simulat de catre o actrita buna.
Ce sa faci daca simti ca partenerul tau se preface? Discuta despre asta.

Citeste si:  De Craciun... cu bucurie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.