De ce mint barbatii

De ce mint barbatii

Adevarul e ca barbatii mint mult. Adevarul trist e ca barbatii mint prost si tragedia cea mai mare este ca femeile afla. 🙂

Probabil  consta in natura lucrurilor,  ca barbatii sa isi doreasca sa  scape basma curata din orice situatie, in timp ce femeile sunt atrenate de vreo doua sute de mii de ani sa sesizeze orice schimbare pe chipul uman.

Minciunile au numeroase scuze, forme, scopuri.Barbatii au de multe ori nevoia disperata sa minta.  Cineva  mi-a spsu la un moment dat ca trebuie sa o faca pentru ca relatiile amoroase sa se intample-altfel, perspectivele, creierele si anatomiile noastre atat de diferite nu ar avea nicio sansa sa ne uneasca. Asa o fi?
Deja am stabilit faptul ca barbatii mint pentru ca e in natura lucrurilor. Asa ca am adus aici cele mai des intalnite motive pentru care barbatul minte intr-o relatie.

Citeste si:  Merita sa iti salvezi relatia?

1.Pentru ca li se pare normal...Inca de la varsta pubertatii, toate actiunile barbatilor sunt indreptate intr-o unica directie: cum sa le convinga pe fete ca EI  le merita atentia. Si bineinteles ca pentru a indeplini acest scop,  baietii fiind au inceput sa spuna, una, doua minciuni..stii eu sunt cel mai tare din gasca..vreau sa devin avocat sau om de afaceri..etc Din pacate, duc aceasta minciuna si la maturitate, ncercand sa cucereasca femeia, fara sa se gandeasca ce o sa se intample cand ea va afla adevarul.

2.Pentru a proteja...Oricat de cliseu ar suna asta, majoritatea barbatilor care mint o fac cu…buna intentie. Ei cred ca daca ai auzi adevarul s-ar putea sa nu ii faci fata sau sa nu intelegi situatia si sa intrati in polemica. In traducere libera, le e teama de reactia pe care ai putea sa o ai, si decat sa o infrunte, prefera sa minta. Asta se intampla atunci cand se vede cu baietii si mai sunt si cateva fete prin preajma, dar uita sa spuna acest lucru..sau cand s-a intalnit cu fosta lui prietena…

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.