De ce inseala barbatii

“De ce inseala barbatii” este una dintre cele mai mari dileme ale femeilor.. Motivele pentru care barbatii inseala pot fi diverse. Noi ne-am tot gandit la aceasta intrebare si am facut o lista cu posibilele motive pentru care barbatii insurati sau cei fara obligatii inseala.
1. Barbatii inseala pentru ca li se ofera aceasta posibilitate. Barbatilor le este destul de greu sa refuze o partida de sex cu alta femeie decat persoana iubita, deoarece ei o considera o oportunitate care nu merita ratata.
2. Pentru ca le creste “faima”. In cazul barbatilor, cu cat ai mai multe femei in pat, cu atat esti mai potent si mai apreciat de ceilalti.
3. Pentru ca le place sa “vaneze” si sa se bucure dupa aceea de rezultate la o bere cu prietenii.
4. Pentru ca pur si simplu nu mai este multumit de tine si cauta in alta parte ceea ce tu nu-i oferi.
5. Pentru ca uneori barbatii ajung in punctul in care isi pun intrebari de genul “Sigur o iubesc?” sau “As putea sa fiu cu altcineva?” si actioneaza pentru a-si raspunde la intrebare. Barbatii, spre deosebire de femei, trebuie sa se confrunte cu problema respectiva pentru a putea gasi o solutie.
6. Pentru ca este ceva nou, incitant. Uneori barbatii se satura sa manance in fiecare seara friptura, de aceea merg si mananca un hamburger de la fast-food. Cam acelasi lucru se intampla si cand este vorba de sex..au nevoia de diversificare. Daca tu nu ii oferi acest lucru, il va cauta in alta parte.
7. Ca sa se razbune. Barbatii pot insela atunci cand au impresia sau cand descopera ca partenera lor nu le-a fost fidela. Cum altfel ii poti plati cu aceesi moneda si cum o poti face sa regrete ce a facut daca nu facand acelasi lucru?
8. Pentru ca viata voastra sexuala este la pamant. Unii barbati inseala pentru ca femeia de langa ei nu-I mai atrage cu nimic, nu mai prezinta nici un interes pentru dorintele sale sexuale.
9. Pentru ca a mai facut asta o data si l-ai iertat.. si a trecut si a fost totul bine intr-un final. De data asta isi propune sa fie mai atent si poate scapa basma curata fara sa-l prinzi.
10. Pentru ca ii reprosezi mereu ca nu face nimic bine si nu esti multumita de el. Automat va incerca sa ofere in alta parte atentie si placeri sexuale pentru a-si primi laudele meritate.

Citeste si:  Crestere libidou

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.