De ce facem sex

In lumea animalelor, daca totul merge cum trebuie, un mascul se imperecheaza cu o femela si se naste un bebelus. Dar vietile noastre sexuale sunt putin mai complicate de atat. Facem sex din diferite motive decat cele ale procreerii. Facem sex pentru a exprima iubirea, facem sex pentru ca vrem sa ne distram si sa ne simtim bine, facem sex pentru ca nu este nimic interesant la televizor. Exista o multitudine de motive pentru care facem sex.
Ca orice organ al corpului nostru, nu totul merge exact asa cum este planuit. Cultura noastra sexuala nu este numai bogata cu iubire, dar si de prezervative rupte, boli cu transmitere sexuala, infertilitate si disfunctii erectile. Problemele asociate cu organele noastre sexuale sunt complexe si personale si poate sa fie dificil sa vorbim despre ele.
In ciuda a toate aceste probleme, sexul este una dintre cele mai mari comori pe care viata de cuplu ne-o poate darui spiritului si sanatatii noastre. Dar organele sexuale sunt si ele fragile si pot face uneori sexul sa fie foarte dificil, inconfortabil si chiar imposibil.
Multi barbati se confrunta cu experienta problemelor de erectie din cand in cand. Totusi, atunci cand problema persista, poate deveni o problema atat pentru ei, cat si pentru partenerele lor si poate avea un impact negativ asupra relatiei lor.
Iti alegi potentialul sot din diferite mtoive. Multe dintre ele sunt legate de faptul ca il iubesti si ca te simti bine alaturi de el, si ca va doriti un copil. Atunci ar trebui sa te asiguri ca sunteti compatibili din punct de vedere sexual si ca puteti sa concepeti un copil.

Citeste si:  Cum sa mentinem armonia in cuplu?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.