Cum sa-i spui ca-l iubesti

Atunci cand iti exprimi dragostea si angajamentul catre un barbat din viata ta, relatia incepe sa fie mai puternica si barbatul se simte apreciat pentru eforturile sale. Cauta moduri creative de a-i spune cat de mult valorezi relatia, si daca ai nevoie de idei, gandeste-te la lucrurile pe care partenerul tau le adora. De exemplu, daca ii place sa citeasca carti, ia un jurnal alb si scrie-i o poveste de dragoste care vorbeste despre modul in care v-ati intalnit voi si cum ai inceput sa il iubesti in fiecare zi mai mult si mai mult.
1. Explica-i motivele pentru care il iubesti. Daca partenerul tau iti ia de pe cap anumite sarcini din cand in cand, inseamna ca isi face griji pt.tine.
2. Daca partenerul tau este plecat din oras, scrie-i o scrisoare in care sa ii spui cat de mult apreciezi ceea ce face si faptul ca vei fi tot timpul alaturi de el, orice s-ar intampla.
3. Scrie-i poezii de iubire in care sa discuti despre activitatile pe care va place sa le faceti impreuna, despre ziua nuntii, despr eluna de miere, despre sentimentele pe care le-ati avut atunci cand ati devenit parinti, etc.

Citeste si:  La ce se gandesc barbatii in timpul unei partide de sex
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.