Cum intretii o relatia la distanta

Dragostea este cel mai frumos lucru care se poate intampla intre doua persoane. Dar ce faci cand la mijloc intervine distanta? Distanta de cateva mile care desparte doua suflete care se iubesc si isi doresc sa fie impreuna in fiecare zi.. Cum poti rezista unor astfel de circumstante fara a-ti pune intrebari sau fara a cadea prada geloziei.
Comunicarea este cea mai importanta. Ea este cea care face ca distanta sa para mai mica, sa aline dorul si sa mentina legutura dintre doua persoane ca si cum ar fi aproape.
Trimiterea de e-mail-uri, sms-uri, telefoane sau mesaje instant sunt darurile pe care tehnologia le pune la dispozitia oamenilor pentru a le usura vietile si pentru a crea legaturi personale dincolo de bariera materialitatii.
Distanta poate fi insa si o provocare pentru un cuplu. Ea va poate ajuta sa realizati daca persoana iubita chiar va lipseste si nu puteti trai fara ea, sau daca, din contra, va este mult mai bine fara ea si puteti incepe o viata noua.
Este foarte important sa existe incredere intre voi doi. Daca un apel sau un mesaj nu este verificat sau nu se raspunde la el in scurt timp, nu inseamna neaparat ca este cu altcineva sau ca nu vrea sa raspunda, ci ca pur si simplu ca are treaba in momentul respectiv.
Evita sa faci afirmatii daca nu ai niste argumente solide sau daca nu ai o baza a felului in care s-au intamplat lucrurile.
Gandeste-te la lucrurile pe care ai vrea sa le auzi de la persoana iubita si trimite-i un mesaj prin care sa-ti exprimi sentimentele.
Gandeste-te la lucrurile si surprizele pe care ai vrea sa ti le faca si incearca sa faci si tu aceleasi lucruri pentru el.
Renunta la gelozii si la istericale mai ales cand va desparte o distanta atat de mare, pentru ca nu faci decat sa inrautatesti situatia si sa accentuezi si mai mult lipsa de incredere.
Comunica zilnic cu iubitul tau, ori de cate ori aveti ocazia, insa nu uita sa nu devii prea sufocanta cu mesajele, e-mail-urile sau telefoanele.
Este destul de greu sa rezisti unei relatii la distanta, dar daca exista intelegere, incredere si iubire, puteti depasi orice obstacol va iese in cale.

Citeste si:  Stiluri de iubire

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.