fbpx

Cinci motive pentru care o femeie insala un barbat

De ce insala femeile

Despre infidelitatea barbatilor, se tot vorbeste dar infidelitate feminina nu exista?

Ei nu, cred ca in ultimul timp am auzit despre mai multe femei care si-au inselat partenerii..sau poate ca nu am mai dat-o eu importanta vestilor ca un EL a inselat-o pe ea.

Dar care ar fi   motivele principale care imping o femeie in brate… ilegitime?

1. Razbunarea
O, da! Gustul dulce-amarui al razbunarii.  O femeie inselata va riposta, sustin datele.  Infidelitatea lui ii va permite sa joace pe acelasi teren desi stim bine ce diferenta de acceptare sociala este intre un “barbat-jucator” si o femeie care practica acelasi sport. Nici fictiunea n-a fost prea blanda cu femeile adultere. Vedeti cum au sfarsit amaratele de Emma Bovary si Anna Karenina.:-)

Citeste si:  Miturile intalnirilor pe internet

2. Egoul
Femeile au nevoia de confirmare, la fel ca si barbatii… Pana cand ajung la maturitatea care le da linistea,  cand stiu exact cat valoreaza se tot perpelesc si simt nevoia ca o privire, un gest, o partida de sex arzator sa le spuna: da, meriti, da, faci multi bani! Unele femei mai modeste, se multumesc cu o rochie noua, o coafura indrazneata, un parfum ravasitor, un flirt semi-nevinovat, cu o serie de complimente bine ticluite, altele insa simt nevoia sa mearga mai departe. Nu spun ca e rau, nu spun ca e bine!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.