fbpx

Ce stil de dans iti place ca sa iti spun cum iubesti

Cuplu dansand

Traim si iubim intr-un ritm dat de dragoste, de sentimente si trairi emotionale.
Dansul este una dintre cele mai frumoase modalitati prin care ne putem exprima sentimentele, personalitatea si caracterul. Prin dans, poti arata cu adevarat cine esti si cei din jur te pot descoperi altfel decat te-au cunoscut pana in acel moment.

Stiai ca felul in care dansam, influenteaza si felul in care iubim? Ce stil de dans iti place tie? Dar partenerului tau de viata?

Va place stilul rock`n roll?

Acest stil degaja multa energie si o relatie bazata foarte mult pe prietenie. Daca iti suprinzi partenerul dansand la o petrecere mai ceva ca Elvis Presley, e bine de stiut ca ai langa tine un om plin de viata si foarte optimist. Este un partener usor instabil si nu isi gaseste locul alaturi de o singura persoana.

Citeste si:  Fantezii sexuale II

Va atrage stilul cha-cha si chiar va batea gandul sa va inscrieti la un curs?

E o idee buna, avand in vedere ca acest stil pune in evidenta latura emotionala si romantica a partenerilor, care incearca sa se descopere unul pe celalalt, sa caute mereu ceva nou. Este un dans dominant, intim si provocator. Cu un astfel de partener langa tine, nu iti vei face niciodata griji si nu vei duce lipsa de afectiune. Stie cand se te lase in pace, stie cand sa te caute si mai ales, cum sa-ti faca o surpriza placuta.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.