Ce isi doreste un barbat sa auda, desi nu recunoaste

V-ati intrebat vreodata sotul, care este cea mai importanta dorinta a lui si care este teama lui cea mai mare?

Am invatat intr-un tarziu, ca eu am o mare influenta asupra felului in care partenerul meu se simte, ma refer la increderea pe care o are in el, cum si el are o mare influenta asupra mea.  Lipsa de intelegere a barbatilor din trecut si modul in care acestia se simt in pielea lor, mi-au influentat toate fostele relatii.

Problemele apar in orice relatie, important este cum actionam in acele momente.Cred ca e foarte important sa ne cunoastem  partenerul si sa realizam ca perfectiunea nu va fi niciodata atinsa. Daca asteptam perfectiune in  orice in viata noastra, cel mai probabil vom fi dezamagiti.

Citeste si:  Primul sex shop eco

Daca treceti printr-o perioada dificila in relatie si doriti sa va  fie mai bine,  incercati aceste sfaturi pentru cel putin o saptamana si veti vedea ca lucrurile iau o intorsatura buna.

Ce isi doreste partenerul tau sa auda de la tine, desi nu recunoaste?

 

Esti bun!

Fara a recunoaste acest lucru, avem tendinta de a sublinia cand partenerii nostri fac ceva gresit, in schimb nu le spunem nimic cand fac ceva corect. Cu timpul majoritatea barbatilor renunta la incercarea de a-si mai multumi partenera,  gandindu-se:” Ea nu este niciodata multumita!”

Citeste si:  Comunicarea non-verbala

Este important sa ne examinam actiunile in acest sens.

Stiu partenere care nu pot spune  un singur lucru pozitiv, despre partenerul/sotul lor. Daca te afli printre ele,  intreaba-te daca nu cumva ai asteptari nerealiste si daca intr-adevar acesta nu reuseste niciodata.

De cele  multe ori, ne gandim la ceea ce nu merge bine, in loc sa ne gandim  la ceea ce merge bine. Eu spun ca un test al zilelor noastre este de a recunoaste binele din viata voastra.  Transformati-va gandurile negative,  in pozitive si o sa va vedeti partenerul vostru intr-o alta lumina.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.