Ce isi doreste un barbat de la o femeie?

Nu vom vorbi aici despre ce isi doresc barbatii atunci cand se tavalesc cu colega in team-buildinguri sau cand doresc o partida de sex intr-un weekend.. Pentru relatii de scurta durata barbatii urmaresc in special trasaturile fizice: sani, fund, picioare…dar, nu este subiectul nostru de astazi. O sa vorbim despre ce isi doreste un barbat de la o femeie  atunci cand decide sa inceapa sau sa ramana intr-o relatie cu aceasta.

Am gasit un articol dragut, zilele trecute in care raspunsul la intrebarea „Ce vor barbatii? Era Sfanta Treime: Sex, confort si companie!” Asa simplu sa fie?

Da.Barbatii vor sex.

Pentru  barbatii sexul este extrem de important intr-o relatie. Trebuie sa intelegi ca sexul face parte din natura lor, poate mai mult decat in natura noastra. (Sau poate structura noastra a fost modificata pentru ca unii preoti care au dorit sa controleze femeia s-au gandit sa ii intioareasca in cap ca sexul = pacat, aici e alta discutie). Daca  privezi barbatul de sex il termini. Iar atunci cand nu au parte de sex acasa, cauta in alta parte. Trist dar, adevarat!

Barbatii vor confort

Se pare ca trecand peste frumusete, sex …. Barbatii au nevoie de confort. Asta este principalul motiv care face un barbat sa ramana intr-o relatie. Un spatiu cald, o atmosfera frumoasa, un umar pe care sa pui, intelegere, comunicare…Atata timp cat el are confortul emotional, se simte OK in prezenta femeii cu care este, il va face sa ramana in acea relatie.

Citeste si:  Zvelte sau plinute- ce prefera baietii

Barbatii isi doresc apreciere si acceptare

Foarte important, barbatul vrea sa fie acceptat asa cum este. Asa ca scoteti-va din minte sa schimbati barbatul. Este o idee gresita din start. Il va scoate din sarite pe barbat, si sincer sanse mari sa schimbati un barbat nu prea sunt. Poate accepta schimbarea un timp, insa la un moment dat va rabufni.

Citeste si:  Cum sa iti asiguri o a doua intalnire?

Alegeti sa fiti cu barbatul care are acele trasaturi pe care le doriti dumneavoastra si apreciati-l pentru ceea ce este, nu pentru ce va doriti dumneavoastra sa fie.

Drept urmare, nevoile barbatului sunt simple..Deci credeti ca o sa reusiti?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.