fbpx

Ce greseli fac femeile cel mai des intr-un cuplu?

Greseli facute de femei in relatii

Fac femeile greseli intr-un cuplu? Ei, bine nu numai ca fac dar se pare ca majoritatea fac aceleasi greseli si nici nu se invata minte, pentru ca le tot repeta.:-) Asta e se pare ca nu suntem perfecte:-)

Dar care ar fi  greselile pe care le fac femeile cand se afla intr-o relatie? Printre acestea se numara:

  1. Pozitia numarul unu este ocupata de cicaleala. Se pare ca este cel mai des intalnita si cea mai enervanta;
  2. Lipsa de incredere in partener. Aici, nu stiu daca chiar este numai vina exclusiva a femeilor.
  3. Verificarea mail-urilor si mesajelor primite pe telefon ale partenerului si scotocirea prin lucrurile lui personale ale partenerului.
  4. Renuntarea la romantism si flirt cu partenerul  si mimarea orgasmului.
  5. Isi doresc sa schimbe partenerul, astfel incat sa aiba relatia „ideala”, care bineinteles este zugravita doar in capul lor.
  6. Nu stiu sa comunice cu partenerul lor. De cele mai multe ori nu stiu cum  sa ii comunice partenerului ce-si doresc, fiind prea „subtile”, apoi aduna frustari si scandalul e gata 🙂
  7. Lipsa de libertate. Gata, te-ai casatorit s-a terminat cu baietii si cu timpul tau!

    Se pare ca aceste 7 greseli sunt doar o mica parte dintr-o lista lunga de greseli pe care femeile le comit intr-o relatie. Daca tii la persoana respectiva si comiti astfel de greseli,  te sfatuim sa ii acorzi putin credit si putina libertate.

Citeste si:  Sfaturile bunicii actualizate
Un comentariu
  1. Dar barbatii nu fac greseli?cind ii prinzi in aza minciunii tot ei sar in sus,de ce s-au casatorit daca vor timp pt prieteni?in opinia voastra femeia trebjie sa stea la oala ,cu copiii sa fie si sexi ,sa l trateze ca pe un rege si sa ii dea si timp liber.hai sa fim seriosi femeia de multe ori e sclava barbatului nu egala lui sau sotia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.