Ce crede despre tine

Va cunoasteti doar de cateva zile, dar deja iti faci griji ca nu stii ce crede despre tine, ce impresie i-ai facut, daca te-ai purtat ok, daca nu cumva ai facut vreo gafa si nu ti-ai dat seama.
Ceea ce cred cei din jur de noi, are legatura directa cu felul in care ne comportam si actionam. Daca nu vrei ca cel de langa tine sa-si formeze o parere eronata, ai grija ce vorbesti si mai ales cum iti exprimi ideile.
Daca nu stii inca ce fel de comportament ai atunci cand iesi la o intalnire cu cineva, te vom ajuta noi sa identifici care este acela, ce impact are asupra celuilalt si cum poti imbunatati lucrurile daca ceva nu merge bine.
Daca esti genul de femeie vorbareata, care atunci cand iese la un date nu-i mai tace gura si incerci sa te impui prin orice modalitate, e clar ce va crede acel barbat despre tine : “ Esti frumoasa, esti inteligenta, dar mi-ar placea sa vorbesti mai putin si sa faci mai multe.” Faptul ca esti o femeie frumoasa si inteligenta pe deasupra, nu poate decat sa bucure orice barbat care stie sa aprecieze o femeie adevarata, dar mai ia o gura de aer din cand in cand, pentru ca esti la o intalnire, unde in mod normal se poarta un dialog, nu un monolog. Totusi daca privim partea buna a lucrurilor, faptul ca vorbesti mult nu face decat sa compenseze emotiile pe care le ai si felul in care incerci sa te faci placuta si acceptata.
Daca esti genul de femeie care analizeaza totul din jurul ei atunci cand esti la o intalnire, barbatul pe care incerci sa-l cuceresti se va simti ca la psiholog. Daca nu vorbesti si tot ce faci este sa te uiti la el, sa-l analizezi, ba chiar sa mai ridici si din spranceana cand spune ceva, il faci sa se gandeasca la ce este mai rau. Incearca sa te relaxezi, sa detensionezi atmosfera si sa nu lasi sa se vada faptul ca din cauza emotiilor foarte mari te porti ca un Sherlock Holmes.
Daca esti genul de femeie care atunci cand are o intalnire adopta un comportament rece, indiferent, de femeie independenta nu faci decat sa-i dai de inteles ca nu ai nevoie de el, ca ai iesit cu el doar ca sa mai pierzi timpul sau sa mai iesi din casa. Fii amabila, dragalasa si comunicativa. Criticand orice nu faci decat sa descurajezi impresia buna despre tine.
Daca esti o bomba cu ceas care sta sa explodeze in orice moment si esti parca pusa pe scandal si pe polemici, barbatul din fata ta se va speria si va refuza sa mai iasa pe viitor cu tine. Asadar daca nu vrei sa devii femeia sperietoare de barbati, dar cu intentii bune de care numai tu sa stii, renunta la masca de femeie rea si dura, la aerul de superioritate si lasa-te cucerita si iubita asa cum se cuvine.

Citeste si:  Fata nevazuta a casniciei - calea de mijloc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.