fbpx

Cateva lucruri despre stimularea punctului G

punctul G

Pentru cele care doresc mai multa placere, sau pentru cei care doresc sa ofere partenerei lor orgasme cat mai intense…sa vorbim despre Punctul G.

Ei bine, Punctul G nu este un mit iar cautarea nu seamana deloc cu vanatoarea de aur din vestul salbatic. Exista harti care sa te ajute la „orientare”.

Ce este punctul G?

O zona extrem de sensibila. In general, peretii vaginului prezinta o multitudine de puncte erogene, iar intre ele se distinge punctul G, numit si „perla neagra” sau „clitorisul intern”. Denumirea actuala provine de la numele doctorului Grafenberg, cel care l-a analizat din punct de vedere stiintific in 1944. Sensibilitatea lui depinde de la femeie de femeie. Ce e insa cert este ca trebuie, ca in orice, multa practica. Odata reperat, cunoscut si stimulat, portile placerii s-au deschis: orgasm mai intens, mai voluptuos, mai de durata decat cel clitoridian.

Citeste si:  Efectele benefice ale sexului

Care-i este adresa?
Pe peretele anterior al vaginului, in spatele pubisului. In general, undeva la mijlocul distantei intre intrarea in vagin si capatul lui, cam la 4 centrimetri de la intrare. Cum insa morfologia fiecarei femei este unica, pozitia lui variaza cu putin de la caz la caz. De aceea, este fals mitul conform caruia este nevoie de un penis XXL pentru stimularea lui.

Pentru a-ti ghida cat mai eficient partenerul, este esential sa faci inainte singura vreo cateva « excursii de recunoastere ». Introdu usor un deget, curbandu-l usor spre pantece. Cam la 4 cm de la intrarea in vagin, vei constata ca pielea e mai putin intinsa, cu o textura mai degraba rugoasa. Atingandu-ti acea zona pentru un timp, vei resimti o senzatie asemanatoare nevoii de urinare, iar pielea se va umfla si se va intari datorita fluxului sangvin. S-ar putea sa nu-ti placa de prima oara senzatia, dar in timp, lucrurile vor fi din ce in ce mai agreabile.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.