Casnicie sanatoasa

O casnicie sanatoasa are calitati pe care cercetatorii sociali le-au gasit ca fiind necesare pentru fericirea pe termen lung. Cel mai important lucru despre care acesti cercetatori au discutat a fost faptul ca multe din aceste calitati pentru o casnicie sanatoasa pot fi imbunatatie si incorporate intr-o oricare casnicie. Incorporand aceste lucruri in mariajul tau, investesti sanatate pe termen lung relatiei tale.
1. Incearca sa schimbi un obicei enervant. Toata lumea stie ca o casnicie este un angajament pe termen lung. Putin de fapt se deranjeaza sa se gandeasca la ceea ce inseamna de fapt. Sa iti lasi sosetele pe podeaua sufrageriei poate ca nu te deranjeaza, dar il poate scoate din sarite pe partener. Acorda-i partenerului tau un dar. Schimba obiceiul enervant. Eforturile tale vor demonstra angajamentul tau si consideratia.
2. Iubeste-i familia partenerului tau. In timp ce cateva familii au probleme care par de nesuportat, adaugand negativitate la o situatie deja volatila, iti raneste partenerul. Inceteaza cu plangerile. Partenerul tau este probabil deja constient ca soacra ta poate sa fie manipulatoare. Dar atunci cand te plangi in mod constant de acest lucru, devii un factor major de stres pentru el, precum soacra ta este deja.
3. Impartiti o activitate sau un hobby. Dupa ce ati fost ani impreuna, viata voastra pare un pic cam plictisitoare. Descopriti-va pe voi insiva cu un hobby.
4. Invatati cum sa gestionati un conflict. Emotiile pot rasari, dar durerea si resentimentul nu trebuie sa pateasca la fel. Stabileste reguli de aur pentru a evita conflictele. Fii de acord in a nu insulta persoana respectiva, sa nu o jignesti si sa nu aduci in discutie probleme din trecut.
5. Acceptati-va defectele si vina. Atata timp cat sunteti impreuna, inseamna ca aveti sentimente unul pentru celalalt si trebuie sa va acceptati asa cum sunteti.

Citeste si:  Porno... la feminin

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.