fbpx

Cand e cazul sa spui „Stop!”

Timpul sa spui stop unei relatii

In timpul unei relatii este bine sa stii cand anume sa spui „Stop!”. De foarte multe ori, stam ani de zile in relatii in care, la un moment dat sau chiar de la inceput, nu ne-am putut regasi.

Cel mai bine, este ca atunci, cand simti ca relatia ta iti consuma prea multa energie, sa faci o analiza sa vezi daca are sens sa mergi mai departe. Stiu, este foarte greu sa iei aceasta decizie dar, pe termen lung va fi in avantajul tau.

Citeste si:  Ce-i face pe barbati fericiti

Foloseste acesti pasi ca si un ghid si  vei putea determina lucrurile care nu functioneaza in relatia voastra. Din moment ce problema este subiectiva, este imperativ sa folosesti judecata inaintea inimii.

1. Daca stai intr-o relatie pentru a vedea ce se mai intampla, justificand ca ” doar de data asta”, inseamna ca esti deja blocata in aceasta relatie. Cere mai mult pentru tine si pune capat asa cum trebuie.
2. Determina daca problemele si intrebarile pe care le ai acum, le-ai mai intalnit si in alte relatii. Daca da, inseamna ca este o problema personala a ta. Descopera ce ai nevoie sa schimbi si decide singura ce e mai bine pentru tine.
3. Gandeste-te daca poti sa stai cu persoana respectiva toata viata ta.
4. Desparte-te atunci cand descoperi ca cealalta persoana nu are aceleasi teluri ca si tine. Daca tu iti doresti un copil, si el nu, atunci e clar ca este o problema la mijloc si ca nu va doriti aceleasi lucruri.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.