Barbatii sunt atrasi de…

Vrei sa stii de ce anume sunt atrasi barbatii, in ce masura si de ce? Ei bine, iti spunem noi.
– Barbatii sunt atrasi de buzele unei femei, intrucat acestea sunt extrem de senzuale si pline de erotism, mai ales in timpul sarutului. De aceea, sarutul frantuzesc este atat de mult practicat si este indispensabil in timpul preludiului.
– Barbatii sunt atrasi de picioarele unei femei. Nu se stie inca de ce picioarele unei femei sunt atat de incarcate de senzualitate, insa un lucru este cert: interesul barbatilor creste pe masura ce picioarele unei femei sunt mai dezgolite.
-Barbatii sunt atrasi de sanii unei femei. Se pare ca sanii sunt cei mai senzuali, iar privirile barbatilor sunt de multe ori atrase de acestia. Rolul lor nu este totusi erotic, ci mai degraba maternal. Probabil ca acesta este unul dintre motivele pentru care barbatii sunt atat de atrasi de ei.
– Barbatii sunt atrasi de abdomen. Desi nu mai este demult o rusine sa iti expui abdomenul, acesta reprezinta o portiune tabu, poate din cauza apropierii sale cu zona intima.
– Barbatii sunt atrasi de umeri. Oricat de ciudat ar parea, multi barbati sunt atrasi de umerii unei femei. Cu cat sunt mai mici , mai frumosi, mai placuti la atingere, mai moi, cu atat ei sunt mai senzuali.
– Barbatii sunt atrasi de talie si solduri. Acestea sunt unele dintre cele mai evidente, dar si senzuale parti ale unei femei.
– Barbatii sunt atrasi de fesele unei femei. Daca stam sa ne gandim ca posteriorul cunoscutei Jennifer Lopez a innebunit intreaga lume, atunci putem sa afirmam ca stim cam care ar fi formele ideale in conceptia barbatilor. Multi barbati sunt mai atrasi de posteriorul unei femei decat de sanii acesteia.

Citeste si:  Intalnire de pe internet

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.