Astrograma iubitilor gelosi

Fiecare zodie are propriile caracteristici si actioneaza in functie de ele. Iubitul tau reactioneaza la gelozie in functie de zodia in care este nascut. Astrograma facuta de femei-moderne.ro supune atentiei tale cateva dintre acestea:

Berbec
Este o fire vulcanica, se aprinde foarte repede cand cineva atenteaza la iubita lui, fiind capabil de scene de actiune rupte din filmele americane: trantit usi, batut pumnii in pereti, spartul obiectelor din casa. Suprinzator este ca, odata ce furia este reprimata, revine la veselia si optimismul specific zodiei.

Taur
Tine in el toate trairile. Este genul de persoana care recunoaste cu greu motivele care l-au impins catre gelozie, este orgolios si iarta foarte greu.

Gemeni
Atata timp cat comunicarea cu alte persoane ramane la stadiul platonic de comunicare, si nu se merge mai departe, la fapte, nativul din gemeni este tolerant, ba chiar ia parte cu interes la discutii.

Rac
Se consuma foarte mult, plange neincetat daca are motive sa fie gelos. Are o inima atat de mare, incat iarta numai ca sa fie in continuare cu tine. Insa daca acest lucru se va intampla prea des, se va inchide in carapacea lui si intr-un final, va fugi.

Leu
Daca iubitul tau este nascut sub semnul leului, ca sa-i trezesti gelozia trebuie sa aiba concurenta..si nu oarecum. Leii sunt persoane care rezista joculetelor si spiritului competitiv, asta pentru ca au o foarte mare incredere in sarmul lor si sunt prin natura lor spirituala, persoane puternice.

Fecioara
Te vede exact ca pe zodia care o reprezinta: angelica, pura, idealul existentei sale. Daca are indoieli sau se simte amenintat, te va taxa cu severitate, indiferenta.

Citeste si:  Descopera daca esti fericita

Balanta
Nu se poate hotari..sa fie gelos, sa nu fie.. Mai bine renunta. Daca iubitul tau este balanta, te poti considera fericita. Flexibilitatea si capacitatea de intelegere sunt atat de mari incat trece usor peste momentele de gelozie.

Scorpion
Daca ii dai motive de gelozie, scorpionul va suferi mult.. si va arata acest lucru. Chiar daca mai tarziu isi va da seama ca nu avea motive, va ramane demn in supararea lui. Merge pe principiul iert,dar nu uit!

Sagetator
Nu concepe ca altcineva sa te puna pe un piedestal mai sus decat cel creat de el. Desi nu are motive de gelozie, nu-l contrazice. Sagetatorul crede ca lupta pentru o cauza dreapta si isi va sustine pana la final punctul de vedere.

Citeste si:  Nebunii care ne fac rau. Semne despre cum sa-i recunosti la timp

Capricorn
Seriozitatea caracteristica capricornilor este uneori dusa la extreme. Nu iarta niciodata, decat daca e o relatie foarte avansata sau daca deciziile lui pot influenta alti membrii ai familiei.

Varsator
Intr-o prima faza, probabil nici nu va lua in seama prietenia si deschiderea dumneavoastra fata de alte persoane. Daca acest lucru se repeta, va deveni extrem de furios, datorita posesivitatii. Partea buna este ca ii trece repede.

Pesti
Este foarte sensibil, tine in el, sufera foarte mult timp pentru o iubire pierduta. Este atat de incapatanat incat nu va deschide niciodata subiectul si nu se va deschide in fata ta. Te va ierta neconditionat, daca va considera ca tu esti aleasa inimii lui.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.