Arta Flirtului

Ne place flirtul, chiar daca ne temem sa recunoastem. Fie ca suntem intr-o relatie sau nu, nu se poate sa nu fi flirtrat la un moment dat, cu o persoana de sex opus chiar daca eram in relatii stabile la acel moment.

Flirtul este un mod  de semnalizare a interesului si atractiei. Este un fel de limba tacuta vorbita de barbati si femei din intreaga lume.

Citeste si:  Cum stim ca el este barbatul visurilor noastre? (partea I)

Modalitatile pe care oamenii isi comunica interesul sunt atat de inradacinate in natura umana incat semnalele sunt intelese automat de toti. Flirtul face parte din „zestrea” naturala a comportamentului pe care il avem echipat pentru a satisface comanda cea mai de baza a naturii –  sa gasim un partener bun si sa ne inmultim.

Citeste si:  Soarele ne "manipuleaza" viata sexuala

Flirtul nu este o activitate triviala; necesita multe abilitati: intelectul, limbajul corpului, creativitatea, empatia. In cel mai bun caz, flirtul poate fi o arta inalta, fie ca cel care flirtreaza se lupta pentru un partener sufletesc, manipuleaza un potential client sau doar se joaca.

Procesul de flirtare ne permite sa semnalizam interesul pentru o alta persoana si  ne permite sa evaluam interesul. Si nu trebuie sa ne gandim la asta; flirtul este condus mai degraba de emotii si de instinct decat de gandirea logica. Asa ca daca la un moment dat va treziti ca flirtrati cu cineva, nu va speriati 🙂 este in natura noastra.

Citeste si:  Mituri actualizate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.