Am ales sa ma vad cu mai multi parteneri, pentru a ajunge la „Barbatul perfect”

Amandoi, au devenit „concentrati” pe cariera, ca sa poata castiga sa isi cumpere casa mult dorita. La un moment dat, amandoi au inceput sa aiba o cariera frumoasa, sa isi cumpere casa mult dorita..Numai ca la un moment dat s-a intamplat ceva…Marius, incepuse sa fie foarte ocupat la birou, sa vina tarziu sau chiar sa lipseasca noptile. Cristina incepuse sa sufere foarte tare, pentru ca desi banuia ce se intampla, nega. Era atat de slaba…la un moment dat, cat te uitai la ea vedeai o trestie. Dupa luni de chin, Marius ii recunoaste ca are o aventura cu doua colege de la birou. A fost atat de socata incat s-a imbolnavit. In ziua in care Marius pleaca din apartament, afla ca parintii ei au murit intr-un accident de masina.

Citeste si:  Timiditate si introvertire

Nu pot, sa va descriu socul, durerea pe care ea, a simtit-o mult timp dupa cele intamplate, insa la un moment dat a hotarat sa mearga  mai departe in viata,  altfel. Tin minte si acum ziua, in care mi-a spus ca se intalneste cu doi barbati. Eu  am crezut ca este o gluma, nu puteam sa o vad in aceasta ipostaza.

– „Cum adica cu doi?!”

– „Barbatul perfect nu exista. Asa ca daca ma vad cu mai multi, unul stie sa gateasca, altul este amuzant, altul ma potrivesc din punct de vedere sexual si tot asa.”

Citeste si:  Dragobetele

– ” Si tu crezi, ca exista vreun barbat pe lumea asta, care sa accepte ca tu sa te mai vezi cu altcineva.?”

– „Da, exista! Unul este casatorit, dar celalalt nu este si accepta. Incercam sa ne oferim clipe frumoase impreuna, care sincer atunci cand eram cu un singur barbat erau foarte rare sau nu mai existau deloc.”

Au trecut de atunci 8 ani, iar acest triunghi amoros inca exista, cu bune si cu rele. Mie, imi este greu sa imi inchipui sa fiu intr-o astfel de relatie, ea insa pare multumita cu ce are acum. I-am spus de multe ori, ca eu cred ca merita mai mult si fuge de frica de a ramane iar singura. Dar, atunci ma roaga sa ii spun un cuplu care nu a avut probleme, in care sa nu fii existat vreun adulter si atunci…. tac. La urma, urmei fiecare stie ce e mai bine pentru el. Cine sunt eu, sa stiu daca altfel ii va fi mai bine?

Citeste si:  Ce stil de dans iti place ca sa iti spun cum iubesti

 

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.