fbpx

Afla de ce nu iti spune „Te iubesc”

Sunteti impreuna de ceva vreme, dar el pur si simplu nu vrea sa-ti spuna ceea ce astepti atat de mult din partea lui, adica…”te iubesc”. Si parca nu vrei sa fii tu prima…
In primul si in primul rand, afla ca aceste doua cuvintele, „te iubesc”, fac foarte rar parte din vocabularul obisnuit al unui barbat. Iar daca chiar te iubeste, e aproape sigur ca nu va spune nimanui-nici macar celui mai bun prieten al sau. Este ceva destul de greu de spus, chiar si pentru o fata, iar din gura unui baiat e ca si cum ar da un semn de slabiciune. Baietii pot admite ca iubesc hamburgerii cu ceapa, o echipa de fotbal, chiar si trupe de rock sau un caine, dar cand vine vorba de fiinte umane, devin timizi. Ba unii merg pana intr-acolo incat sunt in stare sa nu-si recunoasca nici macar dragostea pentru mama. Ceea ce nu inseamna ca prietenul tau nu te iubeste. Pur si simplu, nu s-a impacat cu ideea, mai ales daca nu a mai iubit pana acum. Sunt insa mai multe eufemisme prin care ar putea sa-ti dea de inteles ca te iubeste, spunandu-ti de exemplu ca „tine la tine” sau ca „te place mult” sau ca „ii esti draga”.
Nu te panica, uneori e mai bine sa spuna „te iubesc” mai tarziu decat prea devreme. Pentru ca exista si o specie de baieti care cu asta par sa se ocupe, spunand cu lejeritate tuturor fetelor „te iubesc”. Si daca dai peste un asemenea exemplar, sa stii ca nu prevesteste nimic bun.

Citeste si:  Feng Shui pentru mai mult sex
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.