What is sex?

Please select a featured image for your post

Ce inseamna sa faci sex? Un nou studiu organizat de Institutul Kinsey din SUA ne spune ca oamenii nu mai pot sa cada de acord asa de usor ca pe vremuri in privinta acestei intrebari destul de simple.

Poate sexul oral sa fie considerat sex? 30% dintre respondenti nu cred. Dar sexul anal? Pentru 20% dintre respondenti, iarasi nu. Daca ei ar fi intrebati de un doctor cand au facut ultima data sex, nu ar lua in considerare nici blow joburile, nici sexul anal. Doar tavaleala traditionala cu un penis si un vagin. Si de aceea cercetatorii de la Institutul Kinsey au pus la cale acest studiu.

Citeste si:  Ce-si doresc barbatii in pat

Daca un individ nu considera un anumit act ca fiind sexual, s-ar putea expune unor riscuri destul de mari.

Studiul a fost realizat cu ajutorul a 500 de respondenti. Barbati si femei, tineri si batrani. Iata ce alte statistici a scos sondajul la iveala:

– 95% din indivizi considera ca sexul traditional (penetrarea vaginului de catre penis) inseamna sa faci sex. Dar procentul scade la 89% daca nu exista ejaculare din partea barbatului.

Citeste si:  Idei pentru un weekend romantic

– Pentru 81% dintre oameni, sexul anal inseamna sex dar procentul a scazut la 50% pentru barbatii din cea mai inaintata grupa de varsta (peste 65% de ani). In alte cuvinte, pentru jumatate din pensionari, sexul anal nu inseamna sex. Dar cum ii spui tataie!?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.