Twitter vs. servicii matrimoniale

Please select a featured image for your post

Inainte de a sustine Twitter in locul unei agentii matrimoniale, trebuie sa intelegi de fapt ce e Twitter. Twitter este un site de micro-blogging care iti permite sa scrii mesaje de 160 de caractere, prin care sa ii tii la curent pe prietenii tau, sau pe cei care te urmaresc (followers) cu ce mai faci tu zi de zi sau pur si simplu ceea ce iti trece prin minte.

Twitter socializarea sau dating? La fel ca si un status pe messenger, pe FaceBook sau pe Hi5, profilul de Twitter ofera informatii scurte si precise despre tine: care sunt interesele tale, unde esti si ce faci in momentul respectiv etc. In plus, ai si o poza de profil si poti pune poze cu tine de pe unde esti, asa ca profilul de pe Twitter se aseamana foarte mult cu unul de pe site-urile de dating sau matrimoniale. In plus, Twitter e atat de accesat si oamenii posteaza atat de mult despre ei insisi incat Twitter va deveni unul dintre cele mai mari site-uri de dating.

Citeste si:  Viata mea, dupa divort

Poti gasi usor oamenii care au interese comune. O agentie matrimoniala iti da posibilitatea de a-ti gasi un potential partener in functie de interesele comune pe care le aveti. La fel se intampla si in cazul Twitterului, care spre deosebire de alte site-uri de socializare, ofera o functie care iti permite sa ii selectezi pe cei care au aceleasi pasiuni ca si tine, pentru a va facilitata comunicarea. Iti va fi mult mai usor sa intri in vorba cu un om care iti impartaseste interesele. De asemenea, poti gasi oameni care lucreaza in aceeasi bransa sau stau in acelasi oras cu tine.

Poti intra mai usor in vorba cu oameni noi. In viata de zi cu zi poate dura luni intregi din momentul in care ai vazut un tip care iti place si pana cand reusesti sa iti faci curaj sa vorbesti cu el. Insa Twitter te scuteste de rositul in obraji si emotiile primei conversatii. Daca ai vazut un tip interesant, ajunge sa ii dai follow si sa astepti sa posteze ceva care merita raspunsul tau.

Citeste si:  Cum sa trezesti o dorinta adormita

E foarte usor sa raspunzi, fie apasand pe sageata de reply pe care o gasesti in dreapta postlui lui, fie scriind in casuta de mesaj @ si numele persoanei careia vrei sa ii scrii. Conversatia online porneste mult mai usor, e relaxata si mult mai incitanta decat o conversatie live, mai ales ca trebuie sa apelati la apropouri si subtilitati pentru ca o lume intreaga va poate citi mesajele.

Gasesti usor indicii despre el. Prima intalnire e in general ciudata pentru ca nu stii foarte multe despre partenerul tau si urmeaza o serie de intrebari, unele mai directe, altele mai indiscrete, pentru a afla mai multe despre el. Cu Twitter e mult mai simplu pentru ca ai la indemana raspunsul la majoritatea intrebarilor tale: ce iti place sa faci in timpul liber? Pai, sa pescuiesc, dupa cum se vede din cele 100 de posturi legate de pescuit, scule si capturi. Unde lucrezi? La banca, asa cum am scris de nenumarate ori pe Twitter.

Citeste si:  Spune-mi adevarul, dar nu chiar tot timpul!

Twitter iti ofera insa si mesaje subtile, pe care trebuie sa le interpretezi. De exemplu, daca posteaza de la birou, duminica dimineata si nu pare deloc suparat pe tema asta, ai putea sa ai de-a face cu un workaholic care prefera jobul in locul unei relatii. Daca posteaza de obicei noaptea si scrie mereu despre petrecerile si evenimentele la care participa, s-ar putea sa ai de-a face cu un Don Juan.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.