Top 6 filme de vazut impreuna de Sarbatori

Please select a featured image for your post

Se apropie Sarbatorile si o data cu ele programul TV va suferi o metamorfoza drastica. Filmele speciale de Craciun vor invada undele aeriene. Dar din acest vartej de brazi de Craciuni, indivizi obezi imbracati in rosu si dulciuri care nu-ti fac bine, sigur trebuie sa fie cateva bomboane de filme pe care sa le vedeti impreuna si care sa duca la ceva bonding.

Si de ce nu, sex de Sarbatori? Iata care sunt filmele noastre preferate de vazut de Craciun cu iubitul/sotul/jumatatea mai buna:

Serendipity

De ce iti place tie: Serendipity este o comedie romantica perfecta din toate punctele de vedere. Cei doi protagonisti principali sunt asa de simpatici, iar premiza este un foarte romantica. Soarta va decide daca indragostitii sunt meniti sa fie impreuna sau nu.

De ce ii place lui: Sunt cateva poante foarte bune in scenariu. In plus, John Cusack este un tip fain. Iar Jeremy Piven care joaca in film rolul prietenului cel mai bun este de-a dreptul genial.

Citeste si:  Descopera daca minte

Love Actually

De ce iti place tie tie: Love Actually nu este o poveste, ci o antologie de povesti, fiecare tratand dragostea intr-un alt mod. Uneori mai jucaus, alteori mai dramatic. Si toate legaturile si incurcaturile sentimentale au parte de un final siropos de ziua Craciunului. Asa cum a vrut Dumnezeu (sau Mos Craciun).

De ce ii place lui: Comediile romantice britanice sunt net superioare celor americane. In primul rand, englezilor nu le este frica de nitica vulgaritate (filmul este R-Rated, adica destul de pervers pe alocuri). In al doilea rand, fiecare actor are un farmec autentic, nu superficial cum vezi pe toate drumurile la Hollywood.

Citeste si:  Copii - Eu vreau, el nu

Edward Maini Foarfeca

De ce iti place tie tie: Johnny Depp. Ce mai trebuie spus in afara de asta? Si in fond si la urma urmei, filmul este o poveste tragica de dragoste.

De ce ii place lui: Johnny Depp, dar din cu totul alte motive. In plus, este unul dintre cele mai bune filme ale lui Tim Burton.

Bad Santa

De ce iti place tie tie: Daca te enerveaza comercialismul si superficialitatea Craciunului asa cum e vazut de Hollywood, atunci asta este un film perfect pentru tine. De data asta Mosul nu este un tip jovial. Este de-a dreptul respingator, antipatic, alcoolic si destrabalat. Dar tocmai de aceea relatia lui cu baiatul rotofei asocial este asa de touching.

Citeste si:  Codul bunelor maniere in familie

De ce ii place lui: Este unul dintre putinele filme de Craciun care reuseste sa nu fie absolut oribil. (filmele din lista noastra sunt exceptii, bineinteles).

Little Women

De ce iti place tie tie: Little Women este un film de epoca si povestea unei familii de femei. Fiecare dintre „micile femei” trec prin drame, iubiri, succese si esecuri, in incercarea de a se regasi pe sine. Figura centrala a povestii este Winona Ryder, o feminista indarjita, care incearca sa-si impace principiile cu inima care doreste bineinteles iubire.

De ce ii place lui: Apare si Batman (adica Christian Bale).

It’s a wonderful life

De ce iti place tie tie: Este un clasic.
De ce ii place lui: Idem.


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.