Tehnici si mesaje de despartire

Sunt momente in viata noastra cand intalnim si persoane nu tocmai potrivite pentru noi, dar pe care, din diverse motive, hotaram sa le tinem aproape pentru o anumita perioada de timp.

Dupa un timp, simtim ca este nevoia sa-i dam drumul, sa-l lasam sa plece, pentru a nu-l rani.
Cum facem acest lucru? Ce tehnica si ce mesaje de despartire trebuie sa folosim pentru a-l putea determina pe celalalt sa inteleaga ca despartirea este cea mai buna decizie si ca trebuie sa mearga mai departe?

Pentru a gasi tehnica si mesajul de despartire „potrivit”, timpul este cel care poate decide felul in care alegi sa pui punct. Cu cat petreci mai mult timp cu o persoana, cu atat mai mult te atasezi, chiar daca nu ajungi sa ai sentimente puternice fata de ea.

Citeste si:  Cum stii ca e indragostit de tine?

Cu toate acestea, cred ca indiferent de timpul petrecut impreuna, cea mai buna tehnica de despartire este aceea directa, fata in fata.

Metodele impersonale nu sunt chiar cele mai bune variante, avand in vedere ca nimanui nu-i place sa i se dea papucii printr-un sms sau e-mail ( decat daca esti intr-o relatie la distanta si este singura modalitate de comunicare).

Citeste si:  Tendintele in sex in perioada de criza

Momentul in care alegem sa punem punct este si el foarte important. Asigura-te ca este momentul prielnic, cand nu are o problema personala mare sau o drama in familie, cand are cel mai mare nevoie de sprijin.

Evita sa te desparti de el in public si evita sa faci scene, atunci cand mai sunt persoane in jurul vostru.

Pentru ca nu este o veste tocmai buna si placuta, asigura-te ca motivele sunt serioase si ca iti doresti cu adevarat sa pui punct relatiei.
Joaca de-a iubitii nu este tocmai pe placul barbatilor: daca ai iesit din relatie si mai ales daca tu esti cea care a pus punct, nu te astepta sa te primeasca inapoi cand te va apuca melancolia, dorul sau singuratatea.

Citeste si:  Amanare sau despartire

Chiar daca esti in cautarea tehnicii perfecte si a mesajului perfect de despartire, retine ca nu este tocmai fair-play sa iei aceasta decizie de una singura.

Sinceritatea iti poate fi de folos atunci cand vrei sa iti exprimi parerea vis a vis de relatia voastra si de cele mai multe ori, lucrurile spontane sunt mai convingatoare decat un mesaj bine pus la punct, gandit.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.