Studiu: Frumoasa si furioasa

Please select a featured image for your post

Data viitoare cand simti ca ai nervi, ia o oglinda si uita-te atent. Daca iti place ce vezi si totul e simetric atunci nici o problema. Da cu nervii inainte si fa scandal. Daca nu-ti place ce vezi atunci 1. do something about it si 2. revino-ti din suparare pentru ca nu e voie.

Vezi tu, fetele cu cat sunt mai frumoase cu atat sunt mai predispuse sa se supere si se infurie. Asta spune un studiurealizat de Universitatea din California. Desi esantionul de subiecti a fost destul de mic, doar 156 de voluntare au participat la cercetare, rezultatele studiului au aparut in revista stiintifica Proceedings of the National Academy of Sciences.

Citeste si:  Jocuri erotice inspirate de Fifty Shades of Grey

Conform acestora, femeile care se considera atragatoare se vor purta mai agresiv in certuri si conflicte decat suratele lor care probabil mai trebuie sa scape de niste kilograme sau sa-si mai dea cu un ruj. In plus, femeile atragatoare au asteptari mai mari in legatura cu ceea ce merita in viata.

Citeste si:  Domnia Papucului sau cum e sa traiesti "sub papuc"

Cercetatorii au descoperit ca in urma acestor doua trasaturi de caracter, femeile atragatoare in general ajung sa obtina ceea ce vor mai des. Este vorba deci de o chichita a evolutiei care asigura faptul ca numai cei breji si sexy ajung sa supravietuiasca. La barbati, s-a gasit o legatura intre atractia sexuala si puterea fizica, insa acesta lucru nu este mirat.

Citeste si:  Pastrare romantism

Cui nu-i place sa se uite la un corp frumos si musculos. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.